-->
PlayStation’ın 20.Yıldönümüne Özel Video

Sony,  Japonya’da platformunun 20. yılını kutlayan PlayStation için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. “Thanks for Loving Games” isimli videoda PaRappa the Rappa, Final Fantasy, Tekken, Street Fighter, Hatsune Miku, Armored Core, God of War, Resident Evil, My Summer Vacation, Phantasy Star, Tales of, Danganronpa, Dragon Quest ve daha fazlasından bir derleme yapılmış. Ayrıca PlayStation’ın 20. yıldönümünde web sitesine “Special Sites”,“20th Anniversary […]

13.11.2014 | ulasufuk

Sony,  Japonya’da platformunun 20. yılını kutlayan PlayStation için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. “Thanks for Loving Games” isimli videoda PaRappa the Rappa, Final Fantasy, Tekken, Street Fighter, Hatsune Miku, Armored Core, God of War, Resident Evil, My Summer Vacation, Phantasy Star, Tales of, Danganronpa, Dragon Quest ve daha fazlasından bir derleme yapılmış.

Ayrıca PlayStation’ın 20. yıldönümünde web sitesine “Special Sites”,“20th Anniversary Campaigns”, “PlayStation Vita”, vfe “PlayStation 4” başlıklı dört bölüm eklendi. SCEJA’in 20. yılına özel yıldönümü videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!