-->
“LG ile S.H.I.E.L.D Ajanı Ol” Deneyimi Bu Haftasonu Marmara Forum’da

14-15-16 Kasım tarihlerinde LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle Marmara Forum’da gerçekleşecek olan “LG ile S.H.I.E.L.D Ajanı Ol” aktivitesinde ziyaretçiler kendilerini bir S.H.I.E.L.D. ajanına dönüştürme şansına sahip olacaklar! LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğe katılan herkes Kaptan Amerika, Black Widow ve Nick Fury ile kötülere karşı omuz omuza savaşmak için S.H.I.E.L.D. […]

13.11.2014 | ulasufuk

14-15-16 Kasım tarihlerinde LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle Marmara Forum’da gerçekleşecek olan “LG ile S.H.I.E.L.D Ajanı Ol” aktivitesinde ziyaretçiler kendilerini bir S.H.I.E.L.D. ajanına dönüştürme şansına sahip olacaklar!

LG Electronics Türkiye ve Disney Türkiye işbirliğiyle düzenlenecek etkinliğe katılan herkes Kaptan Amerika, Black Widow ve Nick Fury ile kötülere karşı omuz omuza savaşmak için S.H.I.E.L.D. ajanı olma şansı yakalayacaklar. Katılımcılar aktivitede gerçek bir S.H.I.E.L.D. ajanı olmak için atış becerilerini geliştirecek, çok hızlı olacak ve Kaptan Amerika’nın özel eğitimine katılacaklar.

14-15-16 Kasım tarihlerinde Marmara Forum’da kurulacak aktivite alanında katılımcılar kendilerini bir S.H.I.E.L.D ajanına dönüştürmenin yanı sıra özel Kaptan Amerika içeriklerini izleme, video oyunları oynama ve LG’nin 2014 model TV serilerini de deneyimleme fırsatı bulacaklar.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!