-->
Kyrat’a Hoş Geldiniz! Far Cry 4 Dünya Genelinde Satışa Sunuldu

Far Cry 4 Companion Uygulaması İle Kendi Arenanızın Efendisi Olun ve Diğer Oyunculara Meydan Okuyun Ubisoft bugün 2012*’nin #1 nolu shooter oyununun devam oyunu Far Cry® 4’ün tüm dünyada PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri ve Windows PC için satışa çıktığını duyurdu. Diğer Ubisoft stüdyolarının işbirliğiyle […]

18.11.2014 | ulasufuk

Far Cry 4 Companion Uygulaması İle Kendi Arenanızın Efendisi Olun ve Diğer Oyunculara Meydan Okuyun

Ubisoft bugün 2012*’nin #1 nolu shooter oyununun devam oyunu Far Cry® 4’ün tüm dünyada PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri ve Windows PC için satışa çıktığını duyurdu.

Diğer Ubisoft stüdyolarının işbirliğiyle Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve tamamen yeni ve devasa bir açık dünyada geçen Far Cry 4’te oyuncular bugüne kadarki en etkileyici Far Cry deneyimini yaşayacaklar. Far Cry® 4’te oyuncular kendilerini Himalayaların kendi kendini atamış despot bir kral tarafından yönetilen nefes kesici, tehlikeli ve çılgın bir bölgesi olan Kyrat’ta bulacaklar.  Oyuncular bir çok farklı silah, araç ve hayvan kullanarak bu egzotik açık dünyada kendi hikayelerini yazacaklar.

Far Cry 4 Companion Uygulaması Arena Master da hem tabletler, hem de akıllı telefonlar için iOS ve Android’de indirilebilecek.

Far Cry 4’teki Noore’s Arena’da şan ve şöhret için savaşçılık yeteneklerinizi kanıtlayacaksınız. Tezahürat yapan kalabalıkların saygısını kazanacak ve hem insanlara, hem de hayvanlara karşı yalnızca tek bir kişinin hayatta kalabileceği bu arenada dövüşerek hayatta kalma isteğinizi göstereceksiniz. Mobil cihazlardaki Arena Master Companion Uygulaması sayesinde oyuncular açık dünyayı gezebilecek, kendi ağılları için hayvanlar veya paralı askerler toplayabilecek ve onları oyunun konsol veya PC versiyonunda oynayan diğer oyunculara karşı dövüşmek üzere gönderebilecekler. Oyuncular iPad veya Android cihazlarından, internet bağlantısı olan her yerden arkadaşlarına Far Cry 4 arena meydan okumaları gönderebilecek ve ilerlemelerini paylaşabilecekler.

Arena Master uygulamasına göz atmak için fragmanını izleyebilirsiniz: Buraya Tıklayın

Far Cry 4 hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: farcrygame.com ve facebook.com/farcry

* 12/18/2012 itibariyle Metacritic’e göre

 

IMG_0015

IMG_0026

IMG_0027



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!