-->
GTAV: IGN İlk Ayrıntıları Açıkladı – Birinci Şahıs Deneyimi Duyuruldu

IGN oyunun çıkmasına tam iki hafta kala yeni Birinci Şahıs Modu da dahil olmak üzere Grand Theft Auto V’in yeni versiyonuyla oldukça fazla vakit geçirdi. Grand Theft Auto V’in PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarına özel olacak bu yeni modda oyuncular Los Santos ve Blaine County dünyasını doğrudan karakterlerinin gözünden tecrübe edebilecek ve dünyadaki inanılmaz detayları farklı […]

05.11.2014 | ulasufuk

IGN oyunun çıkmasına tam iki hafta kala yeni Birinci Şahıs Modu da dahil olmak üzere Grand Theft Auto V’in yeni versiyonuyla oldukça fazla vakit geçirdi. Grand Theft Auto V’in PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarına özel olacak bu yeni modda oyuncular Los Santos ve Blaine County dünyasını doğrudan karakterlerinin gözünden tecrübe edebilecek ve dünyadaki inanılmaz detayları farklı şekilde görebilecekler. Birinci Şahıs Modu hakkındaki ayrıntılı bilgiler için IGN’nin bu haftaki üç özel makalesinden ilkini okumayı unutmayın. Aşağıda yazıdan bir alıntıyı görebilirsiniz:

“Grand Theft Auto V’in bu versiyonunda çok fazla yenilik var, ama Rockstar’ın yalnızca teknik yeniliklerin ötesinde bir şeyler yapmak istediği çok belli – oyunculara resmen oyunu oynamanın yepyeni bir yolunu sunmuşlar. Shooter’lardan aksiyon oyunlarına birinci şahısta oynamaya alışığız, ama bu yeni perspektifin GTA 5 deneyimine katkısını kesinlikle küçümsememek lazım; dünyayla olan etkileşiminizi kökten değiştirecek bir yenilik bu. Oyun deneyimini baştan aşağı değiştiren bir yenilik.”  

Tüm hikayeyi şuradan okuyabilirsiniz: http://www.ign.com/articles/2014/11/04/grand-theft-auto-v-a-new-perspective

Hem GTAV, hem de GTA Online’da bulunan bu yeni perspektif için bir çok değişiklik yaptık, bunlar arasında opsiyonel birinci şahıs siper alma sistemi, yeni nişan alma sistemi, daha geleneksel FPS kontrol şeması ve oyuna entegre ettiğimiz binlerce yeni animasyon bulunuyor. Bu perspektife tek tuşa basarak istediğiniz zaman geçebilecek ve perspektifler arasında geçiş yapabileceksiniz.

Birinci Şahıs modunun yanı sıra PlayStation 4, Xbox One ve PC için Grand Theft Auto V’da PS4 ve Xbox One’da 1080p (PC’de ise 4K uyumlu) çözünürlükte 30FPS oynatmak gibi yüzlerce yenilik ve geliştirme de bulunuyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!