-->
Bloodborne, Mart 2015’e Ertelendi

Sony Computer Entertainment, 6 Şubat’ta çıkması beklenen Bloodborne’un Mart 2015’e ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, 24 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 25 Mart’ta Avrupa’da, 26 Mart’ta Japonya’da, 27 Mart’ta da İrlanda ve İngiltere’de PlayStation 4 için çıkış yapacak. SCE Japan Studio’dan Masaaki Yamagiwa ertelenme ile ilgili olarak, geliştirmenin hız kesmeden devam ettiğini fakat mümkün olan en iyi nihai […]

12.11.2014 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment, 6 Şubat’ta çıkması beklenen Bloodborne’un Mart 2015’e ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, 24 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 25 Mart’ta Avrupa’da, 26 Mart’ta Japonya’da, 27 Mart’ta da İrlanda ve İngiltere’de PlayStation 4 için çıkış yapacak.

SCE Japan Studio’dan Masaaki Yamagiwa ertelenme ile ilgili olarak, geliştirmenin hız kesmeden devam ettiğini fakat mümkün olan en iyi nihai deneyimi sunmak için ekibin biraz daha zamana ihtiyacı olduğuu belirtti.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!