-->
Assassin’s Creed: Rogue’un Çıkış Videosu

PlayStation 3 ve Xbox 360 için 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 13 Kasım’da da Avrupa’da, PC içinse 2015’in ilk aylarında çıkış yapacak Assassin’s Creed Rogue’un çıkış videosu yayınlandı. Ubisoft’un Singapur, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan ve Bükreş stüdyolarının da desteğiyle Ubisoft Sofya tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Rogue, 18. yüzyılın ortasında Yedi Yıl Savaşları sırasında geçiyor. Kuzey Atlantik, Appalachian River Valley ve New […]

10.11.2014 | ulasufuk

PlayStation 3 ve Xbox 360 için 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 13 Kasım’da da Avrupa’da, PC içinse 2015’in ilk aylarında çıkış yapacak Assassin’s Creed Rogue’un çıkış videosu yayınlandı.

Ubisoft’un Singapur, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan ve Bükreş stüdyolarının da desteğiyle Ubisoft Sofya tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Rogue, 18. yüzyılın ortasında Yedi Yıl Savaşları sırasında geçiyor. Kuzey Atlantik, Appalachian River Valley ve New York gibi Kuzey Amerika’daki bölgeleri keşfetme imkanı verecek Assassin’s Creed Rogue’da oyuncular Assassin’s Creed evrenini bir Tapınakçının gözlerinden keşfedecekler.

Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!