-->
Wargaming.net MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu İstanbul’a Geliyor!

Wargaming, Avrupa’yı keşif ve oyun severlerle buluşma seferine İstanbul’da devam edecek. 1 Kasım Cumartesi ve 2 Kasım Pazar günü Wargaming’e özel devasa tam ateş gücüne sahip oyun aracı, İstanbul Caddebostan Etkinlik Alanı adıyla bilinen Şaşkınbakkal Sahil Yolu Kaykay & Paten Alanı’nda oyunseverlerle buluşacak. Tüm oyunseverlere World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarını maksimum heyecanda […]

27.10.2014 | ulasufuk

Wargaming, Avrupa’yı keşif ve oyun severlerle buluşma seferine İstanbul’da devam edecek.

1 Kasım Cumartesi ve 2 Kasım Pazar günü Wargaming’e özel devasa tam ateş gücüne sahip oyun aracı, İstanbul Caddebostan Etkinlik Alanı adıyla bilinen Şaşkınbakkal Sahil Yolu Kaykay & Paten Alanı’nda oyunseverlerle buluşacak.

Tüm oyunseverlere World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarını maksimum heyecanda yaşatmaya hazır bir şekilde 20 üst düzey Alienware PC ve Logitech oyun oynama birimleriyle donatılmış bu özel kamyon, yolu Şaşkınbakkal’a düşen herkese açık bir şekilde etkinlik alanında bekliyor olacak.

Özel olarak dizayn edilen mobil kamyon ve çevresinde askeri gereçlerin bulunduğu bir ortamında Wargaming oyunlarını oynatmanın yanında çeşitli Wargaming hediyelerinin de dağıtılacağı bu büyük etkinlikte Türkiye Topluluk Yöneticisi Dilara “Ishtara” ve Türkiye Topluluk Koordinatörü Özerk “Vuque” de oyun severlerin yanında olacak.

MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu İstanbul etkinlik takvimi ve adresi şöyle olacak:

  • 1 Kasım Cumartesi: Saat 12:00 ile 19:00 saatleri arası
  • 2 Kasım Pazar: Saat 12:00 ile 19:00 saatleri arası

Adres: 

Bağdat Caddesi’nden gelindiğinde Noter Sokak’ın Çetin Emeç Bulvarı (Sahil Yolu) çıkışının hemen karşısında.

Alternatif Adres: Bağdat Caddesi’nden gelindiğinde Boyner Şaşkınbakkal’ın yanındaki Kazım Özalp Sokak’ın Sahil Yolu çıkışındaki ışıklarda, yolun hemen karşısında.

Alternatif Adres 2: Kadıköy yönünden gelecekler için, Şaşkınbakkal Işıklar’a (Kazım Özalp Sokak) gelmeden önce hemen sağda.

MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu Hakkında 

İlk kez 1970’lerin sonunda dizayn edilen ve 1982 yılında AM General tarafından üretimine başlanan Amerika Birleşik Devletleri üretimi; Amerikan M939 seri askeri kamyon ailesinin genişleyebilen ekstra dingil mesafeli M934 kamyonetidir. Türkiye’de dâhil olmak üzere A.B.D, Ekvator, Mısır, Lübnan, Suudi Arabistan, Çin Halk Cumhuriyeti, Meksika, Endonezya, Filipinler, Malezya, Irak, Fas ve Arjantin bu askeri aracı kullanan başlıca ülkeler arasındadır.

MGT-20 (Mobil Oyun Kamyonu-20), Wargaming tarafından yenilenmiş, içerisinde World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarını oynamaya hazır bir şekilde, 20 üst düzey Alienware PC ve Logitech oyun oynama birimleriyle donatılmıştır.

MGT-20 Mobil Oyun Kamyonu hakkında daha fazla bilgi için:

http://worldoftanks.eu/tr/news/community/wargaming-mgt20-truck/

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.