-->
The Evil Within” Geliyor! Korku Dolu Eğlence Başlıyor!

Korku oyunlarının usta yapımcısı Shinji Mikami imzasını taşıyan “The Evil Within”, dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de satışa çıktı. Bilkom aracılığıyla oyun severlerle buluşacak olan ve merakla beklenen yapım, korku oyunları alanında uzun süredir var olan önemli bir boşluğu dolduracak. The Evil Within tüm dünya ile eş zamanlı olarak oyuncularla buluşuyor! Adı korku oyunları ile […]

15.10.2014 | ulasufuk

Korku oyunlarının usta yapımcısı Shinji Mikami imzasını taşıyan “The Evil Within”, dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de satışa çıktı. Bilkom aracılığıyla oyun severlerle buluşacak olan ve merakla beklenen yapım, korku oyunları alanında uzun süredir var olan önemli bir boşluğu dolduracak.

The Evil Within tüm dünya ile eş zamanlı olarak oyuncularla buluşuyor! Adı korku oyunları ile özdeşleşen Japon Shinji Mikami’nin yapımcılığını üstlendiği The Evil Within, dedektif Castellanos’un tek kişilik hayatta kalma mücadelesinde oynayanları iliklerine kadar korkutmaya aday!

Mikami’nin tasarladığı, Tango Gameworks stüdyolarından çıkan ve dünyaya Bethesda Zenimax tarafından dağıtılan oyun, Türkiye’de Bilkom ve Tradeks tarafından marketlere ulaştırılacak. Oyunun PC, Playstation 3 (PS3), Playstation 4 (PS4), XBOX 360 ve XBOX ONE için geliştirilen versiyonları bulunuyor.

Vahşi dünyaya uyanış…

Oyun severler The Evil Within’de, vahşi bir seri cinayeti inceleyen Dedektif Sebastian Castellanos ile tanışacak. Araştırmaları sırasında gizemli ve kudretli bir güç ile karşılaşan ekip üyeleri tuzağa düşürülerek katledilince, bu katliama tanık olan Sebastian Castellanos, bilincini yitirerek ölülerin arasında, kan donduran yaratıkların cirit attığı, ürkütücü boyutta şiddetle dolu, bozulmuş farklı bir dünyada gözlerini açacak.

Korku türünde boşluk dolduruyor!

Büyük beklentilerle piyasaya çıkan oyunun arkasındaki en büyük güç, Japon oyun tasarımcısı ve yönetmen Shinji Mikami. Akılda kalıcı senaryolarıyla oyun dünyasına önemli içerikler katan Mikami, hayatta kalma/korku türünün unutulmayan ve hala hit olan yapımlarından, Resident Evil, Dino Crisis ve Devil May Cry’a da imza atmıştı. The Evil Within, Shinji Mikami’nin Resident Evil ekibinden ayrılmasıyla heyecanını yitiren korku türündeki oyun boşluğunu en iyi şekilde dolduracak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!