-->
Minecraft’ın PS Vita Sürümünün Perakende Çıkış Tarihi

Sony, PlayStation Store üzerinden 14 Ekim Salı günü Kuzey Amerika’da, 15 Ekim Çarşamba günü ise Avrupa’da çıkış yapacak Minecraft: PlayStation Vita Edition’ın perakende sürümünün çıkış tarihini de duyurdu. Oyunun perakende versiyonu ise 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 19 Kasım’da da Avrupa’da çıkış yapacak. Minecraft: PlayStation 3 Edition’a sahip olan oyuncular oyunun PS Vita sürümünü ücretsiz olarak indirebilecekler. Fakat Minecraft: PlayStation 4 […]

12.10.2014 | ulasufuk

Sony, PlayStation Store üzerinden 14 Ekim Salı günü Kuzey Amerika’da, 15 Ekim Çarşamba günü ise Avrupa’da çıkış yapacak Minecraft: PlayStation Vita Edition’ın perakende sürümünün çıkış tarihini de duyurdu. Oyunun perakende versiyonu ise 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 19 Kasım’da da Avrupa’da çıkış yapacak.

Minecraft: PlayStation 3 Edition’a sahip olan oyuncular oyunun PS Vita sürümünü ücretsiz olarak indirebilecekler. Fakat Minecraft: PlayStation 4 Edition sahipleri için cross-buy geçerli olmayacak.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!