-->
Just Dance 2015 Tüm Dünyada Satışa Çıkıyor (Çıkış Videosu)

Katy Perry, Ariana Grande, Iggy Azalea, Calvin Harris, Maroon 5 ve Daha Fazlasını İçeren Şarkı Listesi Hit Dans Oyununun Bugüne Kadarki En Güçlü İçeriğini Oluşturuyor Ubisoft® bugün çok satan Just Dance® serisinin altıncı oyunu Just Dance® 2015’in Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi dahil olmak üzere tüm hareket kontrollü […]

24.10.2014 | ulasufuk

Katy Perry, Ariana Grande, Iggy Azalea, Calvin Harris, Maroon 5 ve Daha Fazlasını İçeren Şarkı Listesi Hit Dans Oyununun Bugüne Kadarki En Güçlü İçeriğini Oluşturuyor

Ubisoft® bugün çok satan Just Dance® serisinin altıncı oyunu Just Dance® 2015’in Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi dahil olmak üzere tüm hareket kontrollü oyun platformlarında piyasada olacağını duyurdu.

Just Dance 2015 yalnızca 40’ın üzerinde şarkı içermekle kalmıyor; oyuncular Ariana Grande Ft. Zedd’den “Break Free” şarkısını da ücretsiz indirebilecekler.

“Son altı yıl içerisinde Just Dance 50 milyonun üzerinde satarak tüm zamanların en çok astan müzik oyunu serisi olmayı başardı,” diyor Ubisoft, EMEA satış ve pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Geoffroy Sardin. “Bu yıl Just Dance 2015 ile her zamankinden çok liste başı Billboard sanatçısı içeriyoruz ve topluluğu – yani hayranlarımızı – yenilikçi ve interaktif yollarla oyunun içine çekecek yeni oyun özellikleri geliştirmek için çok sıkı çalıştık.”

Just Dance 2015’teki yeniliklerden biri olan Dance VIP özelliği oyunculara sevdikleri sanatçı ve eğlence dünyası isimlerine daha rahat erişmelerini sağlayacak. Dance VIP’de oyuncular bu kişilerin oyun içi görüntüleriyle birlikte dans edebilecek ve puanlarını karşılaştırabilecekler. Oyuncular seçtiği şarkıcılara ek olarak dans sanatçıları ve koreografları da seçebilecekler.

Just Dance 2015 hakkında en yeni bilgiler için lütfen justdancegame.com adresini ziyaret edin. Bizi Twitter.com/JustDance_UK adresinden takip etmeyi ve #JustDance2015 hashtag’ini kullanmayı unutmayın.

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz