-->
Far Cry 4’ün Yeni PvP Modunda Kyrat Uğruna Mücadeleye Katılın

“Battles of Kyrat”ta Far Cry® 4 dünyasını tamamen farklı şekilde göreceksiniz. Oyuncuların savaşları Pagan Min’in elit muhafızları Rakshasa’nın uzun zaman önce Golden Path isyanına karşı verdiği savaşın yeniden anlatımı şeklinde gerçekleşecek. Her fraksiyon kendine has silahlara ve yeteneklere sahip olacak ve oyuncular bu çokluoyuncu modunda ilerleme kaydetmek için bu güçlü ve zayıf yanlara uyum sağlamaya […]

31.10.2014 | ulasufuk

“Battles of Kyrat”ta Far Cry® 4 dünyasını tamamen farklı şekilde göreceksiniz. Oyuncuların savaşları Pagan Min’in elit muhafızları Rakshasa’nın uzun zaman önce Golden Path isyanına karşı verdiği savaşın yeniden anlatımı şeklinde gerçekleşecek. Her fraksiyon kendine has silahlara ve yeteneklere sahip olacak ve oyuncular bu çokluoyuncu modunda ilerleme kaydetmek için bu güçlü ve zayıf yanlara uyum sağlamaya çalışacaklar.

Rakshasa doğal ortamlarına güçlü bağlarla bağlı olan, Kyrat’ın efsanevi savaşçılarıdır. Hem savunma, hem saldırı için hayvanları yardıma çağırabilirler. Rakshasa başta yay olmak üzere yalnızca geleneksel silahlar kullanın ama silahları üzerinde çeşitli değişiklikler yapma yeteneğine de sahiptir. Diğer yandan Golden Path ise tamamen teknolojisine güvenir: ateşli silahlar, araçlar ve teknolojik yetenekler. Saldırı tüfekleri, pompalı tüfekler ve patlayıcılar gibi çeşitli silah türlerine erişimleri vardır. Son olarak da Golden Path çan kuleleri sayesinde saklanan düşmanları çok uzaktan bile fark edebilir.

PvP modunda şunlar bulunmaktadır:

  • 5v5 raund-tabanlı maçlar.
  • Oyuncuların her iki fraksiyonda da oynadığı asimetrik oynanış. Her iki galibiyette en iyi genel performansı gösteren takım kazanır.
  • Ortalama 20 dakika maç süresi
  • Başlangıçta 10 harita.
  • 3 mod:
  • Outpost – Golden Path bölgede karakol kurmaya çalışırken, Rakshasa da onları uzaklaştırıp Pagan Min karakolunu güçlendirmeye çalışır.
  • Propaganda – Golden Path, Rakshasa’nın korumaya çalıştığı üç Pagan Min yapısını yok etmeye çalışır.
  • Demon Mask – Her iki taraf da maskeyi bulup üslerine götürmeye çalışır.

 

Tamamen yeni ve devasa bir açık dünyada geçen Far Cry 4’te oyuncular kendilerini bugüne kadarki en etkileyici Far Cry deneyimini yaşayacaklar. Far Cry® 4’te oyuncular kendilerini Himalayaların kendi kendini atamış despot bir kral tarafından yönetilen nefes kesici, tehlikeli ve çılgın bir bölgesi olan Kyrat’ta bulacaklar.  Oyuncular bir çok farklı silah, araç ve hayvan kullanarak bu egzotik açık dünyada kendi hikayelerini yazacaklar. Diğer Ubisoft stüdyolarının yardımlarıyla Ubisoft Montréal tarafından geliştirilen Far Cry 4 tüm dünyada PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri ve Windows PC için 18 Kasım’da piyasaya çıkacak.

Far Cry® 4 hakkında daha fazla bilgi için: farcrygame.com ve facebook.com/farcry

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!