-->
Evolve’ın ‘Büyük Alfa’sı 30 Ekim’de Başlıyor (Video)

2K Games ve Turtle Rock Studios ortak yapımı Evolve’ın alfa tarihi duyuruldu. 2K tarafından duyurulan oyunun “Büyük Alfa”sı Xbox One için dünya çapında 30 Ekim’de, PlayStation 4 ve PC içinse 31 Ekim’de başlayacak. Kapalı alfa süreci her üç platform içinde 2 Kasım’da sona erecek. Alfa tarihinin açıklanmasına ek olarak Ocak ayında Xbox One için açık beta yapılacağı da açıklandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC […]

09.10.2014 | ulasufuk

2K Games ve Turtle Rock Studios ortak yapımı Evolve’ın alfa tarihi duyuruldu. 2K tarafından duyurulan oyunun “Büyük Alfa”sı Xbox One için dünya çapında 30 Ekim’de, PlayStation 4 ve PC içinse 31 Ekim’de başlayacak.

Kapalı alfa süreci her üç platform içinde 2 Kasım’da sona erecek. Alfa tarihinin açıklanmasına ek olarak Ocak ayında Xbox One için açık beta yapılacağı da açıklandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Şubat’ta çıkış yapacak oyunun Xbox One alfasına katılmak isterseniz buradan kayıt olabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!