-->
Çok Oyunculu Rekabet Dolu Savaşlar Android’de

Kanada, Avusturalya ve Yeni Zelanda’daki başarılı bölgesel lansman sürecinin ardından Deep Silver FISHLABS’in Galaxy on Fire evreninde geçen popüler strateji MMO’su, artık tüm dünyada Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Deep Silver FISHLABS, Galaxy on Fire™ – Alliances’ın heyecanla beklenen Android versiyonunun bugün Google Play üzerinden tüm dünyada yayınlanışını kutluyor. Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da […]

23.10.2014 | ulasufuk

Kanada, Avusturalya ve Yeni Zelanda’daki başarılı bölgesel lansman sürecinin ardından Deep Silver FISHLABS’in Galaxy on Fire evreninde geçen popüler strateji MMO’su, artık tüm dünyada Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Deep Silver FISHLABS, Galaxy on Fire™ – Alliances’ın heyecanla beklenen Android versiyonunun bugün Google Play üzerinden tüm dünyada yayınlanışını kutluyor. Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da gerçekleştirilen iki haftalık bölgesel lansman sonrasında, Hamburg merkezli Deep Silver FISHLABS’in alamet-i farikası; artık tüm dünyada, yaklaşık 5000 Android tablette ve akıllı telefonda ücretsiz olarak indirilebilmekte. Galaxy on Fire™ – Alliances, neredeyse bir yıldan beri yer aldığı App Store’da binlerce oyunsever tarafından indirildi ve oyuncular oyunu 5 üzerinden ortalama 4 yıldıza layık gördüler. Oyundaki kolay erişilebilir müttefik oynanışı, AAA seviyesindeki kalitesi, en son teknoloji 3D grafikleri ve piyasadaki son tablet ve akıllı telefonlara tamamen uyumlu olması sayesinde Galaxy on Fire™ – Alliances mobil çok oyunculu uzay oyunları arasında bir tepe noktası olarak görülmekte. Oyunun Android versiyonu, Samsung Galaxy Tab 1-3, Samsung Galaxy S2-S5, Asus Google Nexus 7, Nvidia Shield ve HTC One gibi geniş bir yelpazedeki tüm yüksek kalite cihazları desteklemekte. Oyun aynı zamanda minimum 512 megabayt hafızaya sahip olan tüm eski cihazlarda da akıcı olarak çalışmakta.

Galaxy on Fire™ – Alliances, Google Play üzerinden, http://www.bit.ly/gofa-Android adresinden indirilebilir durumda. Ekstralar ve oyun içi eşyalar, oyun içi satın alma opsiyonuyla (IAP) temin edilebilir. Galaxy on Fire™ – Alliances’ın Android versiyonu, iOS 1.7.0 sürümüne kadar olan tüm güncelemeleri içermekte. Son iOS güncellemesi “Enter the Warzone” (v1.8.0), kapsamlı bir test aşamasından sonra Android platformundaki yerini alacak.

Galaxy on Fire – Alliances Hakkında

Galaxy on Fire™ – Alliances’ta oyuncular Terran’ların, Nivelian’ların ya da Vossk’ların umut vadeden komutanlarının rollerini üstleniyor. Uzayın sınırlarının ötesinde şöhret ve servet peşindeki bu komutanlar, şimdiye dek keşfedilmemiş, Shroud Nebula olarak bilinen bölgeleri sömürmek için yola çıkıyor. Komutanlar bu noktada güçlü askeri üsler inşa etmeli, değerli kaynaklar biriktirmeli ve stratejik önem teşkil eden bölgeleri ellerinde bulundurmalıdır. Ancak bu tehlikelerle dolu bölgede yalnızca bir takım olmayı ve güçlü ittifaklar kurmayı başarabilenler tutunabilecektir. Sürekli bir mücadelenin mevcut olduğu Shroud Nebula’da hüküm sürebilmek için taktiksel beceri ve kırılmayan bir cesaret, en az kaynakların zekice kullanımı ve takım oyunu kadar önemli.

Özellikler:

Galaxy on Fire evrenindeki ilk mobil Strateji MMO’su

200.000’den fazla gezegene sahip uçsuz bucaksız bir yıldız haritası

Yüzlerce oyuncu ve destansı uzay savaşları

Kolay erişilebilir ittifak sistemi ve çeşitli co-op özellikleri

Bireysel liderlik tabloları, çok uluslu ittifaklar ve Facebook arkadaşları

Önceki Galaxy on Fire oyunlarından bilinen üç farklı uzaylı türü

En üst düzey 3D grafikler ve teknoloji harikası özel efektler

Mobil platform için optimize edilmiş kullanıcı arayüzü ve pürüzsüz işleyen dokunmatik kontroller

Android pazarında yer alan farklı çözünürlük ve özelliklerdeki seçkin tabletler ve akıllı telefonlar için tam optimizasyon

Türkçe dâhil 14 dil seçeneği: (İngilizce, Almanca, Sadeleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Korece, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Tay dili ve Türkçe)

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.