-->
Borderlands: The Pre-Sequel İnceleme

Pandora’nın Kutusnu Tekrar Aralıyoruz… Gearbox Software ve 2K Australia’nın birlikte geliştirdiği Borderlands: The Pre-Sequel, PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıktı. Ödüllü Borderlands ve Borderlands 2 arasında geçen ve düşük yerçekimli, vur-ve-yağmala eğlencesini ilk kez Pandora’nın ayına taşıyan Borderlands: The Pre-Sequel, oksijen yakıtlı jetpacklerle yerçekimine meydan okuyan bir oynanış sağlarken, yeni silahlar, düşmanlar, araçlar ve […]

24.10.2014 | ulasufuk

Pandora’nın Kutusnu Tekrar Aralıyoruz…

Gearbox Software ve 2K Australia’nın birlikte geliştirdiği Borderlands: The Pre-Sequel, PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıktı. Ödüllü Borderlands ve Borderlands 2 arasında geçen ve düşük yerçekimli, vur-ve-yağmala eğlencesini ilk kez Pandora’nın ayına taşıyan Borderlands: The Pre-Sequel, oksijen yakıtlı jetpacklerle yerçekimine meydan okuyan bir oynanış sağlarken, yeni silahlar, düşmanlar, araçlar ve ay ortamları da sunuyor. Benzersiz yetenek ağaçlarına sahip dört yeni karakter sınıfı ile oynayabilecek oyuncular Handsome Jack’in yükselişine katkıda bulunacak ve oyuncuların Borderlands 2’de nefret etmeyi sevdikleri o megalomanyak kötü adama dönüşmesinin hikâyesini bizzat öğrenecekler.

 
Borderlands-the-Pre-Sequel-inceleme1
 

İlk iki oyunda olduğu gibi fantastik grafik yapısı ve sunumundaki eğlenceli öğeler ile dikkat çeken serinin üçüncü oyunu Borderlands: The Pre-Sequel ile ilgili bu ön bilgiden sonra gelelim hikâyesine. Daha öncede bahsettiğimiz gibi birinci ve ikinci Borderlands oyunu arasındaki bir dönemde Pandora’nın uydusu Elpis’de geçen Borderlands: The Pre-Sequel’de başı belada olan Handsome Jack’i bulunduğu durumdan kurtarmak için canla başla savaşacağız. Henüz Hyperion şirketinin başkanı olamayan Jack, ikinci oyundaki psikopat tavırların aksine iyiliksever bir görüntü çiziyor.

İkinci oyundan farklı bir kişilik olarak karşımıza çıkan Jack, bizi tehlike altındaki gemiden kurtarırken bizden de ufak bir rica da bulunuyor. Bizim için büyük fedakârlıklarda bulunan Jack bizden uzay mekiğinin sinyalinin bozulma sebebini araştırmamızı istiyor ve akabinde kendimizi Elpis’te buluyoruz. Oksijenin nefes almamızı engelleyecek kadar az olan uyduda oksijen tüpü ile ihtiyacımızı karşılıyoruz. Oksijenimiz bittiğinde belli noktalarda onu aktif hale getirebildiğimiz gibi oldukça düşük yerçekimi de bizi biraz zorluyor. Dört sınıftan oluşan oyunda, Gladiator sınıfından olan Borderlands oyununun The Secret Armory of General Knoxx adlı ek paketinde ilk kez görülen Athena karakterinin özel yeteneği enerji kalkanı kullanıyor. Özel yeteneğinden dolayı tank sınıfından sayılan karakter özel yeteneğini kullandığı sırada sol elinde taşıdığı kalkanı kaldırıp tehlikeden korunurken, yeteneğin süresi dolduğunda kalkanı düşmana fırlatıyor.

 
Borderlands-the-Pre-Sequel-inceleme2
 

Borderlands 2’de cyborg bir boss olarak karşımıza çıkan Enforcer sınıfından Wilhelm karakterinin özel yeteneği, Wolf ve Saint isimli iki drone çağırabiliyor. Wolf düşmanla başa çıkarken, Saint ise kalkanınızı dolduruyor. Wilhelm ayrıca yetenek ağacından her puan harcadığınızda ağır ağır Cyborg’a dönüşüyor. Lynchwood  kasabasının şerifi olan Lawbringer sınıfından Nisha’ya gelecek olursak, onun özel yeteneği ise düşmanın zayıf noktalarını bulmak ve oraya nişan almak ve bu özellikle kısa süreliğinde olsa ölüm makinesine dönüşüyorsunuz.
 

Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!