-->
Xbox One Tüm TeknoSA’larda Satışta

Heyecanla beklenen Xbox One TeknoSA’da satışa sunuldu. Xbox One’ın gelişi, TeknoSA ve Oyungezer işbirliği ile 4 Eylül Perşembe günü Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapılan tanıtım etkinliği ile kutlandı. Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, heyecanla beklenen Xbox One’ı 5 Eylül’de resmi olarak müşterilerine satışa sundu. Xbox One için 4 Eylül Perşembe günü TeknoSA ve Türkiye’nin önde gelen […]

06.09.2014 | ulasufuk

Heyecanla beklenen Xbox One TeknoSA’da satışa sunuldu. Xbox One’ın gelişi, TeknoSA ve Oyungezer işbirliği ile 4 Eylül Perşembe günü Kanyon Alışveriş Merkezi’nde yapılan tanıtım etkinliği ile kutlandı.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, heyecanla beklenen Xbox One’ı 5 Eylül’de resmi olarak müşterilerine satışa sundu. Xbox One için 4 Eylül Perşembe günü TeknoSA ve Türkiye’nin önde gelen oyun mecralarından Oyungezer işbirliği ile Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki TeknoSA mağazası önünde bir tanıtım etkinliği düzenlendi.

Xbox One meraklıların yoğun ilgi gösterdiği, 6 Adet Xbox One standı ve dev bir ekranın yer aldığı etkinlikte teknoloji severler Microsoft’un yeni oyun konsolunu deneme fırsatı buldu. Etkinlikte düzenlenen ve oldukça heyecanlı geçen FIFA 14 turnuvasının şampiyonuna Xbox One, ikincisine 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği ve One stereo headset, üçüncüsüne ise 12 aylık Xbox Live Gold üyeliği hediye edildi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!