-->
Titanfall’ın 6.Güncellemesi PC ve Xbox One İçin Yayınlandı

Titanfall’ın 6.güncellemesi bugün itibari ile PC ve Xbox  One için yayınlandı. Pilot Skirmish modunun ekleneceği, Titanlar olmadan 8 vs 8 farklı bir deneyim sunacak güncellemede Burn Card’larda yenilik ve değişikliklerin yanı sıra üç yeni renk körü seçeneği desteklenecek. Oyunda bulunan birçok bug’ın da temizleneceği güncellemenin Xbox 360 için ne zaman yayınlanacağı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapımadı.

02.09.2014 | ulasufuk

Titanfall’ın 6.güncellemesi bugün itibari ile PC ve Xbox  One için yayınlandı. Pilot Skirmish modunun ekleneceği, Titanlar olmadan 8 vs 8 farklı bir deneyim sunacak güncellemede Burn Card’larda yenilik ve değişikliklerin yanı sıra üç yeni renk körü seçeneği desteklenecek.

Oyunda bulunan birçok bug’ın da temizleneceği güncellemenin Xbox 360 için ne zaman yayınlanacağı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapımadı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!