-->
Football Manager 2015 Ön Sipariş ile Playstore’da

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, çok sayıda ödüle ve rekora sahip olan Football Manager serisinin yeni oyunu Football Manager 2015’i ön siparişle satışa sundu. Ön sipariş verenler, oyun çıkmadan beta versiyonuna da erişim hakkına sahip olacak. %100 Türkçe olarak oyunseverlerle buluşan Football Manager 2015, TTNET’lilere %25 indirimle sunulacak. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun […]

12.09.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, çok sayıda ödüle ve rekora sahip olan Football Manager serisinin yeni oyunu Football Manager 2015’i ön siparişle satışa sundu. Ön sipariş verenler, oyun çıkmadan beta versiyonuna da erişim hakkına sahip olacak. %100 Türkçe olarak oyunseverlerle buluşan Football Manager 2015, TTNET’lilere %25 indirimle sunulacak.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin favori oyunlarından Football Manager serisinin yeni versiyonu Football Manager 2015’i ön siparişle satışa sundu.

Futbol menajerlik oyunu dendiğinde akla gelen ilk seri olan Football Manager’ın bu yeni versiyonu için ön sipariş verenler, oyun çıkmadan beta versiyonuna da erişme ayrıcalığını yaşayacak. TTNET’li oyunseverler ise ön siparişe özel olarak %25 indirim fırsatından faydalanarak, Football Manager 2015’e 80 TL yerine 60 TL’ye sahip olabilecek.

Avrupa’nın en büyük ligleri de dâhil, dünyadaki 50’den fazla ülkenin liginden neredeyse bütün takımların başına geçme imkânı veren Football Manager 2015, %100 Türkçe olarak oyunseverlere sunuldu. En gerçekçi ve en derin menajerlik oyunu olan Football Manager 2015, oyunseverlere gerçek bir teknik direktörün hayatını yaşama olanağı sunacak. Takım kadrosunun kurulduğu, taktiğin belirlendiği, sahaya çıkacak ilk 11’in seçildiği, transferlerin yapıldığı Football Manager 2015, futbol oyunu sevenleri bekliyor.

Football Manager 2015 ile ilgili detaylı bilgileri görmek ve ön sipariş vermek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/football-manager-2015

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!