-->
D&R PlayStation 4 Turnuvası Başlıyor!

D&R, 27 Eylül Cumartesi günü  Kanyon mağazasında PlayStation 4 Turnuvası düzenliyor. Birincilik ödülü ise; “PlayStation 4 Konsol ve Fifa15 PS4… Bileğine güvenen ve bu turnuvada PlayStation®4 Konsol’u kazanabileceğine inanan tüm oyunseverler turnuvaya davetli. Turnuvaya katılmak için gereken  tek koşul, www.dr.com.tr ‘de yer alan katalog ürünlerinden en az bir adet satın alması. Detaylı kampanya bilgisi için […]

25.09.2014 | ulasufuk

D&R, 27 Eylül Cumartesi günü  Kanyon mağazasında PlayStation 4 Turnuvası düzenliyor. Birincilik ödülü ise;

“PlayStation 4 Konsol ve Fifa15 PS4…

Bileğine güvenen ve bu turnuvada PlayStation®4 Konsol’u kazanabileceğine inanan tüm oyunseverler turnuvaya davetli. Turnuvaya katılmak için gereken  tek koşul, www.dr.com.tr ‘de yer alan katalog ürünlerinden en az bir adet satın alması.

Detaylı kampanya bilgisi için :  http://www.dr.com.tr/Main/Public/CampaignDetail/?campaignType=0&campaignId=1257

Turnuva Birincilik Ödülü “PlayStation®4 Konsol ve Fifa 15 PS4” , Turnuva İkincilik Ödülü “Fifa 15 PS4 ve The Last of Us PS4” , Turnuva Üçüncülük Ödülü “Wolfenstein PS4” şeklinde sahiplerini bulacak.

Yer: D&R Kanyon
Tarih:27.09.2014 C.tesi
Saat: 11.00



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!