-->
2K ve Turtle Rock Studios, Evolve Bestecileri Olarak Jason Graves ve Lustmord ‘u Duyurdu

2K ve Turtle Rock Studios bugün Evolve müzik ve sesleri için iki önemli besteciyle anlaşıldığını duyurdu: İki kez BAFTA ödülü kazanmış besteci Jason Graves ve “dark ambient” türünün yaratıcısı, müzik efsanesi Lustmord. Evolve sesleri hakkında iki bölümlük dizinin ilk bölümü görmek için Evolve Blog sayfasını ziyaret edin. Bu ilk bölüm Jason Graves’e ve onun merakla […]

26.09.2014 | ulasufuk

2K ve Turtle Rock Studios bugün Evolve müzik ve sesleri için iki önemli besteciyle anlaşıldığını duyurdu: İki kez BAFTA ödülü kazanmış besteci Jason Graves ve “dark ambient” türünün yaratıcısı, müzik efsanesi Lustmord.

Evolve sesleri hakkında iki bölümlük dizinin ilk bölümü görmek için Evolve Blog sayfasını ziyaret edin. Bu ilk bölüm Jason Graves’e ve onun merakla beklenen 4v1 shooter oyunu için bestelediği müziklere odaklanıyor ve hem avcı, hem de yaratık oyuncular için farklı seslerin önemini anlatıyor. Gelecek hafta ise Lustmord’un Evolve için benzersiz ortam müziklerini nasıl hazırladığını okuyabilirsiniz.

Evolve Hakkında

Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios’tan dört avcının oyuncu kontrolündeki tek bir yaratığa karşı adrenalin dolu 4’e 1 maçlar yapacağı, çokluoyuncu shooter oyunlarında yeni bir nesil başlatacak Evolve geliyor. İnsan düşmanlarınızı öldürmek için yırtıcı yeteneklerinizi ve hayvansal güdülerinizi kullanacağınız bir yaratık olarak oynayabilir veya dört avcı sınıfından birini (Tuzakçı, Destek, Saldırı ve Sıhhiye) seçerek bitki örtüsü ve atmosferin hem insanlar, hem de yaratıklar için rakip görevi gördüğü Shear gezegeninde düşman yaratığı öldürmek için dört kişilik ekibe katılabilirsiniz. Level atlayarak yeni avcı veya yaratık karakterlerine sahip olabilir, geliştirmeler, kabuklar ve perkler açabilirsiniz. Liderlik tablolarında yerinizi garantileyerek şöhrete ulaşabilir ve en korkulan avcı olabilirsiniz.

Evolve henüz PEGI tarafından derecelendirilmedi. Evolve hakkında daha fazla bilgi için bizi  Twitter üzerinden takip edebilir, Facebook üzerinden beğenebilir, YouTube üzerinden abone olabilir ve www.evolvegame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!