-->
World of Warplanes Yeni Uçuş Akademisi Eğitim Videosu Huzurlarınızda

Son bölümde efektif mürettebat ve formasyon taktikleri konusunda faydalı bilgiler yer alıyor Wargaming bugün World of Warplanes Uçuş Akademisi video serisinin yeni bölümünü duyurdu. Son video, mürettebat montajı ve formasyonu, her sınıfta yer alan uçağın karakteristik özellikleri ve savaşın en sıcak olduğu anlarda diğer pilotlarla iletişim sağlamak adına efektif yöntemler hakkında detaylı bilgiler içeriyor. Savaşa […]

22.08.2014 | ulasufuk

Son bölümde efektif mürettebat ve formasyon taktikleri konusunda faydalı bilgiler yer alıyor

Wargaming bugün World of Warplanes Uçuş Akademisi video serisinin yeni bölümünü duyurdu. Son video, mürettebat montajı ve formasyonu, her sınıfta yer alan uçağın karakteristik özellikleri ve savaşın en sıcak olduğu anlarda diğer pilotlarla iletişim sağlamak adına efektif yöntemler hakkında detaylı bilgiler içeriyor.

Savaşa hazırlanan bir uçuş mürettebatı üyesi olarak, gelişebilmek adına gereken deneyimi kazanmak için tüm takımın birlikte etkin çalışması gereklidir. Bu video oyuncuların nasıl en iyi uçuş mürettebatı oluşturacağı konusunda tavsiyelere yer vermesinin yanında her ulusun kendine ait özel mürettebat formasyonlarını ve uçak avantajlarını da anlatıyor. Ayrıca oyuncular savaş sırasında sesli konuşma sistemi kullanırken mürettebat üyeleriyle nasıl temiz ve hızlı iletişim kurabileceklerini öğrenebilecek.

World of Warplanes hakkında daha fazla bilgi ve bu sürükleyici uçuş aksiyon MMO’sunu bilgisayarınıza indirmek için:

http://worldofwarplanes.eu

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!