-->
Wargaming.net Ligi Dördüncü Avrupa Sezonu Altın Seri Finalleri Duyuruldu

Altı ekip 100.000€’luk para ödülü için rekabet edecek Wargaming bugün 30-31 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Köln kentindeki ESL Stüdyo 1’de düzenlenecek olan Wargaming.net Ligi 4 Sezon Altın Seri Finalleri’ni duyurdu. Avrupa’nın en iyi World of Tanks takımları 100.000 euro’luk ödül ve bölgenin en iyi takımını olabilmek için kıyasıya mücadele verecek. Altın Seri Finalleri, VPRO, EPS, SP, […]

26.08.2014 | ulasufuk

Altı ekip 100.000€’luk para ödülü için rekabet edecek

Wargaming bugün 30-31 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Köln kentindeki ESL Stüdyo 1’de düzenlenecek olan Wargaming.net Ligi 4 Sezon Altın Seri Finalleri’ni duyurdu. Avrupa’nın en iyi World of Tanks takımları 100.000 euro’luk ödül ve bölgenin en iyi takımını olabilmek için kıyasıya mücadele verecek.

Altın Seri Finalleri, VPRO, EPS, SP, KAZNA, CPLAT-TT ve TCM takımları gibi Avrupa’nın en iyi tank birlikleri arasında aksiyon dolu savaşlara sahne olacak. Takımlar 30.000€’luk büyük ödül ve Büyük Finallere kalabilmek için karşı karşıya gelecek.

Wargaming Kuzey Amerika ve Avrupa eSpor Direktörü Mohamed Fadl: “Wargaming.net Ligi dördüncü sezonu zirveye ulaşıyor.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’ nın en başarılı profesyonel oyuncularının, en iyi tank ekibi unvanını kazanarak sonunda Büyük Finaller’e bir adım daha yaklaşabilmek için birbirleriyle yarışmalarını dört gözle bekliyoruz. Hangi takımın turnuvadan galip çıkacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

30 Ağustos günü saat 13:10’da ve 31 Ağustos günü de 15:10’da Wargaming ve ESL, Wargaming.net Ligi Avrupa twitch kanalı üzerinden İngilizce dilinde yayın yapılacak.

http://www.twitch.tv/wgleu

eSpor kutlamaları site üzerinden çeşitli topluluk etkinliklerini, izleyiciler için sahneden dağıtılacak ödülleri, World of Tanks davet ve bonus kodlarını ve özel hediye paketlerini kapsayacak ve halka açık olacak. Aynı zamanda canlı yayın izleyicileri de maç yayınları sırasında davet ve ödül kodlarını kazanabilecek. eSpor tutkunları Wargaming.net Ligi Avrupa Facebook Sayfası’nı takip ederek, sayfa içerisindeki “MVP Powered by Razer” yarışmasına katılarak ödüller kazanabilecek.

https://www.facebook.com/wgleu



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!