-->
Wargaming Çoklu Platform Oyun Evreninde Yeni Bir Rekora İmza Attığını Açıkladı

Wargaming; Mobil, Konsol ve PC’de 100 Milyonun Üzerinde Kayıtlı Oyuncu Elde Ederek Yeni Bir Kilometre Taşına Ulaştı Wargaming bugün World of Tanks Blitz ve World of Tanks: Xbox 360 Edition’ın 2014’te başarıyla yayınlanmalarından sonra Wargaming.net evreninin 100 milyonun üzerinde oyuncu sayısına eriştiğini duyurdu. Wargaming ürünleri yeni ve popüler platformlara doğru genişledikçe ve kullanıcı sayısı arttıkça, […]

12.08.2014 | ulasufuk

Wargaming; Mobil, Konsol ve PC’de 100 Milyonun Üzerinde Kayıtlı Oyuncu Elde Ederek Yeni Bir Kilometre Taşına Ulaştı

Wargaming bugün World of Tanks Blitz ve World of Tanks: Xbox 360 Edition’ın 2014’te başarıyla yayınlanmalarından sonra Wargaming.net evreninin 100 milyonun üzerinde oyuncu sayısına eriştiğini duyurdu. Wargaming ürünleri yeni ve popüler platformlara doğru genişledikçe ve kullanıcı sayısı arttıkça, Wargaming’in çoklu platform video oyun yapımcıları ve yayıncıları arasındaki pozisyonunu giderek sağlamlaşıyor.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi: “World of Tanks MMO pazarında yeni bir pozisyon yarattı” diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti: “PC’de başladık ama diğer platformlar da aklımızdaydı. World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz’in yayınlanmasıyla iki yeni pazara giriş yaptık ve kendi tarzımızı konsol ve mobil platformlara entegre ettik. Gelecekte izleyeceğimiz yol tam da bu olacak.”

Wargaming.net evreni 100 milyonu aşan kayıtlı kullanıcıyı kendi bayrağı altında bir araya getiriyor ve bu sayı daha da büyümeye devam edecek. World of Tanks ve World of Warplanes’in toplamda 100 milyon kullanıcı sayısına ulaşması etkileyici bir durum. World of Tanks: Xbox 360 Edition Şubat 2014’te yayınlandıktan sonra 86’nın üzerinde ülkede 3.8 milyon kayıtlı kullanıcıya erişti. World of Tanks Blitz, Haziran’da çıkmasının ardından ilk ayda 5 milyon indirmeyle yarışa hızlı bir giriş yaparak AppStore’da 50 ülkede 4.5 skor ortalamasıyla ilk üçe yerleşti.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!