-->
Total War: Rome II – Emperor Edition Duyuruldu

Total War’un Bu En Eksiksiz Versiyonu Yeni İçerik ve Yeni Özelliklerle, ve Oyunun Şu Anki Oyuncularına Ücretsiz Olarak Geliyor SEGA of America, Inc. ve SEGA Europe, Ltd. bugün Creative Assembly’nin Total War™ serisinin çok satan ROME II oyununun en eksiksiz versiyonunu duyurdu: Total War™: ROME II – Emperor Edition. Emperor Edition bugüne kadar sunulan, yenilikler […]

29.08.2014 | ulasufuk

Total War’un Bu En Eksiksiz Versiyonu Yeni İçerik ve Yeni Özelliklerle, ve Oyunun Şu Anki Oyuncularına Ücretsiz Olarak Geliyor
SEGA of America, Inc. ve SEGA Europe, Ltd. bugün Creative Assembly’nin Total War™ serisinin çok satan ROME II oyununun en eksiksiz versiyonunu duyurdu: Total War™: ROME II – Emperor Edition.

Emperor Edition bugüne kadar sunulan, yenilikler ve oyun özelliklerine yapılan eklentiler gibi tüm ücretsiz içeriği biraraya topluyor ve bir de ‘Imperator Augustus’ isminde yepyeni bir Sefer Paketi genişlemesi ekliyor.

Daha da önemlisi şu anki ROME II oyuncuları tüm bu içeriği oyun çıktığı gün otomatik güncelleme ile alabilecek ve oyunlarını ücretsiz olarak Emperor Edition versiyonuna yükseltebilecekler.

Yeni ‘Imperator Augustus’ Sefer Paketi İkinci Üçlü Yönetim Savaşı’nın jeopolitik sınırlarını yansıtan yeni sefer haritasında yüzlerce saatlik kum havuzu oynanışı sunuyor. Oyuncular Octavian, Marc Antony ve Lepidus’un Roma’nın ilk İmparatoru olma mücadelesindeki bu geniş çaplı iç savaşın sonucunu belirleyecek unsur olacaklar.

Oyun çıktıktan sonra yapılan tüm özellik güncellemelerine (Twitch.tv entegrasyonu, dokunmatik kontrolleri, yeni fraksiyonlar, yeni birimler ve şimdi de Mac versiyonu) ek olarak Emperor Edition’da geliştirilmiş politika sistemi, yenilenen bina zincirleri, dengelenen savaşlar ve hem sefer, hem savaş modları için geliştirilmiş görseller de bulunuyor.

 
Total-War-Rome-II-Emperor-Edition
 

Total War ekibinin Yaratım Direktörü şunları söylüyor: “ROME II açık ara bizim bugüne kadar hazırladığımız en iddialı oyundu. Bu oyunu Total War serisinin diğer oyunlarından çok daha fazla oyuncunun, çok daha uzun süreler oynadığını gördük. Ancak biz oyuncuların geri bildirimlerini son derece ciddiye alıyoruz. ROME II için çıktığından bugüne hazırladığımız geliştirmeler ve ücretsiz içerik güncellemeleri sayesinde oyuncuların beklentilerini karşılamak için çok çalıştık. Emperor Edition versiyonunun da en iyi oyunlarımızdan biri olarak hatırlanmasını istiyoruz.”

Emperor Edition’ın tasarımına CA’nın Yeni İçerik Ekibi Geliştirme Lideri Jack Lusted liderlik etti. “Imperator Augustus Sefer Paketi ile Jül Sezar öldürüldükten sonra meydana gelen büyük çaplı iç savaşı canlandırmak istedik”, diyor Lusted. “Bu hikayeyi birçok Roma ve Roma dışı fraksiyonla, hatta ilk kez Ermenistan olarak oynayabileceksiniz. Amacımız Octavian’ın Roma’nın ilk İmparatoru olmasını sağlayan inanılmaz güç mücadelelerini yansıtabilmekti. Bu gerçekten de epik bir hikaye ve bunu desteklerine teşekkür etmek amacıyla şu anki ROME II oyuncularına ücretsiz sunabilmek çok önemli bir olay”.

Emperor Edition ve Imperator Augustus Sefer Paketi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen en yeni fragmanını izleyin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!