-->
Mustafa Yiğit, Sony Eurasia PlayStation Grup Ürün Müdürlüğü görevine atandı

Sony PlayStation Grup Ürün Müdürü olarak atanan Mustafa Yiğit, yeni görevi kapsamında PlayStation’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarının yönetiminini üstlenecek. Sony Eurasia’da 2011 yılından bu yana PlayStation Ürün Müdürü olarak çalışan Mustafa Yiğit, PlayStation Grup Ürün Müdürlüğü görevine getirildi. Yeni görevi kapsamında PlayStation’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarının yönetiminini üstlenecek olan Yiğit, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden tam burslu olarak […]

18.08.2014 | ulasufuk

Sony PlayStation Grup Ürün Müdürü olarak atanan Mustafa Yiğit, yeni görevi kapsamında PlayStation’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarının yönetiminini üstlenecek.

Sony Eurasia’da 2011 yılından bu yana PlayStation Ürün Müdürü olarak çalışan Mustafa Yiğit, PlayStation Grup Ürün Müdürlüğü görevine getirildi. Yeni görevi kapsamında PlayStation’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarının yönetiminini üstlenecek olan Yiğit, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden tam burslu olarak 2005 yılında mezun oldu. Sony’ye katılmadan önce ETİ  ile Nestlé Türkiye’de pazarlama ve satış departmanlarında çeşitli yönetici pozisyonlarında görev aldı. Evli ve bir çocuk babası olan 1982 doğumlu Yiğit, iyi derecede İngilizce konuşuyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!