-->
COD Ghosts ve PES 2014’de Büyük İndirim

Yılın en sıcak indirimine hazır olun! Aral, milyonların severek oynadığı iki oyunda fiyatları dibe vurdu… Türkiye oyun sektörünün en köklü markası Aral, futbol ve savaş oyunu tutkunları için ‘Yılın en sıcak’ indirimini yapıyor ve muhteşem iki oyunu, muhteşem fiyatlarla oyuncuların beğenisine sunuluyor. Futbol ve savaş oyunu tutkunlarının vazgeçilmez oyunlarından olan Pro Evolution Soccer 2014 ve […]

29.08.2014 | ulasufuk

Yılın en sıcak indirimine hazır olun! Aral, milyonların severek oynadığı iki oyunda fiyatları dibe vurdu…

Türkiye oyun sektörünün en köklü markası Aral, futbol ve savaş oyunu tutkunları için ‘Yılın en sıcak’ indirimini yapıyor ve muhteşem iki oyunu, muhteşem fiyatlarla oyuncuların beğenisine sunuluyor. Futbol ve savaş oyunu tutkunlarının vazgeçilmez oyunlarından olan Pro Evolution Soccer 2014 ve Call Of Duty Ghosts yılın indirimini ile severlerinin karşısına çıkıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayacak kampanya tüm satış noktalarında geçerli olacak ve kampanya kapsamında Call Of Duty Ghosts 99.99, Pro Evolution Soccer 2014 99.99 TL’lik yeni fiyatları ile prestijli mağazaların oyun raflarını süsleyecek.

Muhteşem bir futbol deneyimi için size farklı dünyaların kapılarını açan PES 2014, futbol coşkusunu yaşatmak için tekrar sahalara iniyor. Diğer yandan savaş oyunu tutkunlarının olmazsa olmaz markası COD, savaşın kurallarını yeniden çiziyor…



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!