-->
AMD Grafik ve Oyun Dünyasındaki 30’uncu Yılını İnternetten Canlı Kutlayacak

AMD 30’uncu Yıldönümü Kutlamaları, daha önce duyulmamış hikayeler ve yeni ürün tanıtımlarının yanı sıra konuya özel katılımcı konuklar eşliğinde gerçekleşiyor AMD Kıdemli Oyun Bilimcisi Richard Huddy’nin sunuculuğu eşliğinde gerçekleşecek Grafik ve Oyun Dünyasında 30’uncu Yıl Kutlaması, 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Türkiye saatiyle 17:00’da internetten yayınlanacak. Canlı yayınlanacak programa erişim AMD’nin Yatırımcı İlişkileri ana sayfası […]

21.08.2014 | ulasufuk

AMD 30’uncu Yıldönümü Kutlamaları, daha önce duyulmamış hikayeler ve yeni ürün tanıtımlarının yanı sıra konuya özel katılımcı konuklar eşliğinde gerçekleşiyor

AMD Kıdemli Oyun Bilimcisi Richard Huddy’nin sunuculuğu eşliğinde gerçekleşecek Grafik ve Oyun Dünyasında 30’uncu Yıl Kutlaması, 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Türkiye saatiyle 17:00’da internetten yayınlanacak.

Canlı yayınlanacak programa erişim AMD’nin Yatırımcı İlişkileri ana sayfası ir.amd.com linkinden sağlanabilecek. Tekrar yayınları ise canlı programın bitiminden yaklaşık 4 saat sonra erişime açılacak ve bir yıl boyunca gösterimde kalacak.

Bunun yanı sıra katılımcılar, AMD Twitch kanalı twitch.tv/amd linkinden de canlı yayına erişim sağlayabilecekler. Yayının tekrarları ise AMD YouTube Kanalı’ndan izlenebilecek.



Popüler Haberler


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti.


Final Fantasy 7 Remake serisinin son oyunu Final Fantasy 7 Rebirth’ün çıkış tarihiyle ilgili heyecan verici bir haber geldi!