-->
Yulgang 2 Beklenen Genişletme Paketi Geliyor

Yulgang 2 severlere müjde! İlk genişleme paketi ile beklenen haritalar, üst seviye sınırı ve PvP mantığında köklü değişiklikler geliyor. 3 Temmuz’da tam sürüme açılan oyun 20 gün içinde köklü değişikliklerle, oyunu oyuncuların istediği kıvama taşımaya çalışıyor. Son gelen değişiklik ile birlikte Yulgang 2’de ‘Kan Mektubu’ dönemi başlıyor. Dilerseniz bu yenilikleri detaylı olarak inceleyelim Resmi siteden, […]

22.07.2014 | ulasufuk

Yulgang 2 severlere müjde! İlk genişleme paketi ile beklenen haritalar, üst seviye sınırı ve PvP mantığında köklü değişiklikler geliyor.

3 Temmuz’da tam sürüme açılan oyun 20 gün içinde köklü değişikliklerle, oyunu oyuncuların istediği kıvama taşımaya çalışıyor. Son gelen değişiklik ile birlikte Yulgang 2’de ‘Kan Mektubu’ dönemi başlıyor.

Dilerseniz bu yenilikleri detaylı olarak inceleyelim

Resmi siteden, değişikliğe dair yapılan açıklama şu şekilde

60 Seviye Sınırı Seviye sınırı 60 seviyeye yükselecektir. Bu geliştirme ile birlikte oyuncular şehir yapısına hakim olabilecek, başarım seviyelerini farklı kollarda ilerleterek oyun deneyimini ve oyun zevkini en üst seviyede yaşayabileceklerdir. Yeni Setler 46. seviye ve üzeri için yeni yüksek düzey eşyalar oyun eklenecektir. Farklı eşya setleri ile benzersiz oyun deneyimine sahip olabileceksiniz. 4 Yeni Zindan Her iki ırkında girebileceği 4 farklı zindan eklenecektir. Bu zindanların zorluk seviyeleri ve boss yapıları farklı olmakla birlikte, oyuncuların farklı strateji ve taktik geliştirmelerine imkan tanıyabilecektir. Klan Savaşları Kan Mektubu göndererek aynı ırk içerisinde bulunan klanlar artık 24 saat süren savaş yapabileceklerdir. Takım ve klan stratejilerini üst noktaya taşımanız gerekmektedir. Daha çok mücadele ile daha üst sıralarda yer alabilir, ekibinizi yükseltebilirsiniz. Irk Savaşları, Yeni PK haritası, Yeni Harita Yeni açılacak harita olan “Donghanpeong” içerisinde iki ırk birbiri ile devamlı olarak PvP yapabileceklerdir. Ayrıca bu harita üzerinde aldığınız görevleri güncelleme ile birlikte tamamlayabileceksiniz.

PK Zindanları Her iki ırkında aynı anda girebileceği zindanların içerisinde tek boss için iki ırk birden savaşmak zorunda olacaklardır. Farklı 2 kapıdan girecek Kaos ve Kanun ırkı oyuncuları, merkezdeki boss için önce kendi aralarında, ardından boss ile mücadele etmeye başlayacaklar. Başlangıç koruması Yeni başlayan oyuncularımıza 3 günlük koruma paketi vermeye devam ediyoruz. Bu koruma paketi ile birlikte aşağıdaki ürünlere sahip olabileceksiniz. Eğer yeni başlayan bir oyuncu değilseniz bile paketi çantanızda bulup kullanabilirsiniz.

* Etkili Chilseon Hapı (24 Saat)

Fiziksel, Büyüsel ve Vigor saldırılarından gelen hasarı %7.5 düşürür.

* Etkili Myeonghang Hapı (24 Saat)

Kritik direç oranını, Büyü direnç oranınıve Vigor direnç oranını %10 arttırır.

* Etkili sungong Hapı (24 Saat)

Atak hızlandırma oranını ve uygulama süresini hızlandırma oranını %7.5 arttırır.

* Etkili Baekjung Hapı (24 Saat)

Kritik isabet oranını, Büyü isabet oranını ve iyileştirme vigor oranını %10 arttırır. Binekler Canavar rün taşı toplayarak kendi bineğinizi üretebilecek ve ona seviye atlatabileceksiniz. Bunun için dikkatli hareket etmelisiniz, Yulgang 2’de binekler zor kazanılan ve önem taşıyan yardımcılardır. 2. Karizma Seviyesi 60 seviye olduktan sonra başarı puanları toplayarak Karizma seviyesi arttırabilir. Bu şekilde zindanlara girebilir ve ekstra özellik sahibi olabilirsiniz. Bazı zindanlar karizma seviyeniz yetmediği için sizi kabul etmeyecektir. Dünya Bossu “Donghanpeong” haritasında belirecek yaratıklarla iki ırk birden savaşacaktır. Bu boss oyunun en güçlü bossu olmakla birlikte kendine güveni olmayan oyuncuların baş düşmanıdır. Yeni Kostümler Yulgang 2 Nakit Mağazasına Hem kadın hem de erkek karakterler için ayrı kostümler eklenecektir. Yeni kostümler ve kostüm modelleriyle tarzınızı bulun. Sizi en güçlü gösterecek şey ilk izleniminizdir, unutmayın.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!