-->
Xbox One Satışları Haziran Ayında İki Kat Arttı

Microsoft’un Xbox One konsolu NPD tarafından toplanan verilere göre Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Haziran 2014 satışlarının bir önceki aya göre artış gösterdi. Xbox Wire’da yayınlanan bir habere göre ise; Xbox One Haziran satışları Mayıs satışlarına göre iki katından daha fazla artış gösterirken, Xbox 360 satışlarında da “güçlü bir büyüme” olmuş.

18.07.2014 | ulasufuk

Microsoft’un Xbox One konsolu NPD tarafından toplanan verilere göre Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Haziran 2014 satışlarının bir önceki aya göre artış gösterdi.

Xbox Wire’da yayınlanan bir habere göre ise; Xbox One Haziran satışları Mayıs satışlarına göre iki katından daha fazla artış gösterirken, Xbox 360 satışlarında da “güçlü bir büyüme” olmuş.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!