-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition İçin Savaşa Hazır Başlangıç Paketi Görücüye Çıktı

Satışlar anlaşmalı yerlerde 12 Ağustos’ta başlıyor Wargaming, Microsoft ile birlikte, World of Tanks: Xbox 360 Edition Savaşa Hazır Başlangıç Paketi’nin 12 Ağustos 2014 tarihinde tüm dünyada anlaşmalı yerlerde satılmaya başlanacağını duyurdu. Bölgelere göre çıkış tarihleri ve fiyatlar aşağıdaki gibi. 12 Ağustos – Kuzey ve Güney Amerika 14 Ağustos – Asya-Pasifik 29 Ağustos – Avrupa 49 […]

03.07.2014 | ulasufuk

Satışlar anlaşmalı yerlerde 12 Ağustos’ta başlıyor

Wargaming, Microsoft ile birlikte, World of Tanks: Xbox 360 Edition Savaşa Hazır Başlangıç Paketi’nin 12 Ağustos 2014 tarihinde tüm dünyada anlaşmalı yerlerde satılmaya başlanacağını duyurdu. Bölgelere göre çıkış tarihleri ve fiyatlar aşağıdaki gibi.

  • 12 Ağustos – Kuzey ve Güney Amerika
  • 14 Ağustos – Asya-Pasifik
  • 29 Ağustos – Avrupa

49 TL’lik indirimli fiyatıyla çıkacak olan paket, oyunu ücretsiz olarak oynayabilen Xbox Live Gold üyelerine, deneyimlerini artırmalarına olanak verecek olan muazzam miktarda özel eşya sunuyor. Diğer tüm Xbox Live hesap sahipleri de bedava yedi günlük deneme süresiyle bu deneyimi yaşayabilecek.

Oyuncular ilk kez ağır zırhı ve hızlı ateş etme özelliğiyle ün kazanmış premium Panzer 38H Tier II Alman hafif tankını sürebilecek.

Savaşa Hazır Başlangıç Paketi’nin tüm içeriği ise şöyle olacak:

  • Premium Panzer 38H Tier II Alman hafif tankı (sınırlı bir süre için)
  • Gümüşlerinizi ve deneyim puanlarınızı %50 oranda artıracak olan 3 günlük premium hesap
  • 200.000 Gümüş
  • 1500 Altın
  • 30 günlük Xbox Live Gold hesap erişim kodu

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi edinmek ve destansı tank savaşlarına katılmak için www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret ediniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!