-->
Dragon Age: Inquisition, Kasım Ayına Ertelendi

EA ve BioWare, Dragon Age: Inquisition’ın ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 7 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkması beklenen yapım, 18 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 21 Kasım’da da Avrupa’da çıkış yapacak. Bu kısa gecikmeyle ilgili yapımcı Mark Darrah, yaklaşık dört yıl önce Dragon Age: Inquisition üzerinde çalışmaya başladılarında amaçlarının şimdiye kadarki en iyi Dragon […]

23.07.2014 | ulasufuk

EA ve BioWare, Dragon Age: Inquisition’ın ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 7 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkması beklenen yapım, 18 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 21 Kasım’da da Avrupa’da çıkış yapacak.

Bu kısa gecikmeyle ilgili yapımcı Mark Darrah, yaklaşık dört yıl önce Dragon Age: Inquisition üzerinde çalışmaya başladılarında amaçlarının şimdiye kadarki en iyi Dragon Age deneyimini yaratmak olduğunu belirtti. Yapımcı en iyi deneyimi sunmak içinde ufak tefek iyileştirmeler için bu zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!