-->
Yeni AMD Profesyonel Ekran Kartı, Geleceğe Hazır 4K İşistasyonlarına ve Kişisel Süper Bilgisayarlara GPU İşlemci Gücü Sağlıyor

AMD FirePro™ W8100, en yakın rakibinden 38X fazla performans sağlıyor. AMD bugün duyurduğu AMD FirePro™ W8100 profesyonel ekran kartı ile, işistasyonlarında grafik performansını endüstri lideri ikinci nesil AMD Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisi ile zirveye çıkarıyor.  Yeni nesil 4K CAD ile Medya ve Eğlence işleri için tasarlanan AMD FirePro W8100, tasarım analizi ve süper […]

23.06.2014 | ulasufuk

AMD FirePro™ W8100, en yakın rakibinden 38X fazla performans sağlıyor.

AMD bugün duyurduğu AMD FirePro™ W8100 profesyonel ekran kartı ile, işistasyonlarında grafik performansını endüstri lideri ikinci nesil AMD Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisi ile zirveye çıkarıyor.  Yeni nesil 4K CAD ile Medya ve Eğlence işleri için tasarlanan AMD FirePro W8100, tasarım analizi ve süper bilgisayar uygulamalarında da olağanüstü performans sunuyor.  AMD Profesyonel Grafik ailesinin en üretken işistasyonu çözümlerinden biri olan AMD FirePro W8100’de 8 GB GDDR5 belleğe, 4,2 TFLOPS’a kadar tek hassasiyetli işlemi performansına ve çift hassasiyette maksimum 2,1 TFLOPS gibi benzersiz bir performansa sahip.
AMD FirePro W8100, bilgisayar destekli tasarımın (CAD) yanı sıra video kurgu, renk düzeltme, kompozit oluşturma, tasarım sanallaştırma ve GPU ile hızlandırılmış işlem gibi görevlerin profesyonel düzeydeki ideal çözümü.  AMD FirePro W8100’da kart üzerinde bulunan 8GB ultra hızlı GDDR5 bellek, işistasyonu kullanıcılarının ekran kartının dahili belleğinden yararlanarak çok daha büyük veri setlerini yüklemesini veya ultra-HD video kareleri üzerinde çalışmasını sağlarken tepki sürelerini kısaltıyor ve işistasyonunun genel kıvraklığını arttırıyor.  Dört adede kadar AMD FirePro W8100 kart tek bir sistemde birleştirildiğinde, 16 TFLOPS’un üzerinde GPU performansı elde etmek mümkün.  AMD FirePro W8100 kullanıcıların dört adede kadar 4K ekran üzerinde çalışabilmesine olanak sağlarken, rakiplerinden farklı grafik özellikleriyle uygulamalarda başarısı kanıtlanmış performans veriyor.

Gerçek zamanlı 4K çalışmalar için tasarlanan AMD FirePro Ultra Workstation, sektörün lider üreticilerinin katkıları doğrultusunda, yeni AMD FirePro™ W8100 tabanlı, tek veya çoğul GPU’lu sistemlerin piyasaya sürülmesi için geliştirildi.  Destekleyen İşistasyonu Sistem Üreticileri arasında Armari, CARRI, Colfax, Exxact, Mouse Computer, PSSC Labs, Scan International, Tarox, Versatile Distribution Services, Workstation Specialists ve Wortmann yer alıyor.

AMD FirePro™ W8100, temmuz ayından itibaren AMD’nin global dağıtım ortağı SAPPHIRE Technology, AMD FirePro™ Ultra Workstation üreticileri ve önde gelen işistasyonu üreticileri tarafından piyasaya sunulacak.

AMD FirePro™ W8100 ve önümüzdeki günlerde duyurulacak olan AMD FirePro™ S9150, International Super Computing 2014 fuarındaki AMD standında (No. 150) meraklılarına tanıtılacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!