-->
Yaz tatilinin Tadına PlayStation 4 ile Varın

Oyun tutkunları, PS4™ ile heyecanlı ve macera dolu bir yaz yaşayacak. Yepyeni oyunları ve özellikleriyle bambaşka bir oyun deneyimi sunan PS4™ sosyal özellikleriyle de dünyanın dört bir yanındaki oyun severlerin deneyimlerini paylaşmasına imkân veriyor. Tatile gidemeyenler, yazın tadını Sony PlayStation®4 (PS4™) turnuvaları ve oyun partileriyle çıkaracaklar. PS4™ güçlü grafikleri ve hızı, derin şekilde bütünleşik sosyal […]

30.06.2014 | ulasufuk

Oyun tutkunları, PS4™ ile heyecanlı ve macera dolu bir yaz yaşayacak. Yepyeni oyunları ve özellikleriyle bambaşka bir oyun deneyimi sunan PS4™ sosyal özellikleriyle de dünyanın dört bir yanındaki oyun severlerin deneyimlerini paylaşmasına imkân veriyor.

Tatile gidemeyenler, yazın tadını Sony PlayStation®4 (PS4™) turnuvaları ve oyun partileriyle çıkaracaklar. PS4™ güçlü grafikleri ve hızı, derin şekilde bütünleşik sosyal yetenekleri ve PlayStation®Vita (PS Vita) gibi cihazları kullanan yenilikçi ikinci ekran özellikleri ile zengin ve sarmalayıcı oyun deneyimini sunuyor.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) ve aralarında bağımsız geliştiricilerin de bulunduğu sektörün en iyi yazılım geliştiricilerinin ve yayıncılarının sunduğu oyunlarla PS4™ platformu, genişlemeye devam ediyor.

En çok satan PS4™ oyunları arasında, dünya çapında 2,1 milyon adetlik satış rakamına ulaşmış olan KILLZONE SHADOW FALL’un yanı sıra, INFAMOUS: SECOND SON ve KNACK gibi oyunlar da oyun severlerin büyük ilgisi ile karşılaşmayı sürdürüyor.

Yeni oyunlar büyük bir heyecanla bekleniyor

PS4 sisteminin oyun portföyü, THE LAST OF US: REMASTRED, THE ORDER 1886, DRIVECLUB, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES ve bunun gibi daha birçok farklı yapımı büyük bir heyecanla beklerken yeni oyunlar ile genişlemesini de sürdürecek.

PS4 dünyanın dört bir yanındaki oyun severleri bir araya getiriyor

Oyun severler, dünyanın dört bir yanındaki dostları ile deneyimlerini paylaşmak için PS4 sisteminin sosyal özelliklerinden da faydalanabiliyorlar. Kablosuz Kumanda Cihazı’nın (DUALSHOCK®4) üzerinde bulunan “SHARE” (paylaş) düğmesi ile paylaşım ve Twitch ve Ustream çevrimiçi video gerçek zamanlı veri aktarım platformları üzerinden de PS4 sistemlerinden oyun yayınları yapılıyor. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyun severle bir araya gelen PS4 sahipleri sadece geleneksel oyun oynama deneyiminin keyfine varmakla kalmıyor, aynı zamanda sadece PlayStation üzerinden mümkün olan interaktif eğlence deneyimlerini de yaşıyorlar. Ayrıca, iPhone veya Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlere indirilebilen PlayStation App, kullanıcıların PlayStation Store üzerinden içerik satın almasına ve PSNSM üzerinden arkadaşları ile mesajlaşabilmesine imkân veriyor.

PlayStation®4 – Teknik Özellikler

Ürün adı PlayStation®4
Renk Jet Siyah
Ürün kodu CUH-1000A serisi
Tavsiye edilen perakende fiyatı 1549 TL
Ana işlemci Tek yongalı özel işlemci

CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, 8 çekirdek

GPU : 1.84 TFLOPS, AMD yeni nesil Radeon™ tabanlı grafik motoru

Bellek GDDR5 8GB
Depolama boyutu 500GB Sabit disk sürücü*1
Harici boyutlar Yaklaşık 275 × 53 × 305 mm (genişlik × yükseklik × uzunluk)

(uzantılar hariç)

Ağırlık Yaklaşık 2,8 kg
BD/ DVD sürücü

(salt okunur)

BD × 6 CAV

DVD × 8 CAV

Giriş / Çıkış Süper Hızlı USB (USB 3.0) bağlantı noktası × 2

AUX bağlantı noktası × 1

Ağ iletişimi Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) ×1

IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth® 2.1 (EDR)

Güç AC 100-240V, 50/60Hz
Enerji tüketimi Maks. 250W
Çalışma sıcaklığı 5º – 35º
AV çıkışı HDMI çıkış bağlantı noktası

DİJİTAL ÇIKIŞ (OPTİK) bağlantı noktası

Paketin içindekiler PlayStation®4 sistemi × 1

Kablosuz kumanda (DUALSHOCK®4) × 1

Mono mikrofonlu kulaklık × 1

AC elektrik kablosu × 1

HDMI kablo × 1

USB kablo × 1

*1 Sabit sürücü, hem kullanıcıların kullanabileceği alanı hem de sisteme ayrılan alanı içerir, dolayısıyla kullanıcıların kullanabileceğini serbest alan, bu belgede belirtilen toplam alandan azdır.

* Tasarım ve teknik özelliklerde önceden haber verilmeksizin değişiklik yapılabilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!