-->
Watch Dogs, İlk Haftasında 4 Milyon Sattı

Ubisoft, Watch Dogs’ın ilk haftasında dört milyondan fazla sattığını twitter üzerinden duyurdu.Ayrıca Ubisoft , açık-dünya hacking oyunu Watch Dogs’ın bu satış rakamı ile video oyun endüstrisinin genelinde lansmanıyla en çok satan yeni IP  gibi bir rekora imza attı. Geçtiğimiz hafta da Watch Dogs’ın Ubisoft şirket tarihinin daha önceki oyunlarına kıyasla ilk 24 saat içinde daha fazla kopya sattığını açıklanmıştı. İşte Ubisoft’un attığı tweet:  

03.06.2014 | ulasufuk

Ubisoft, Watch Dogs’ın ilk haftasında dört milyondan fazla sattığını twitter üzerinden duyurdu.Ayrıca Ubisoft , açık-dünya hacking oyunu Watch Dogs’ın bu satış rakamı ile video oyun endüstrisinin genelinde lansmanıyla en çok satan yeni IP  gibi bir rekora imza attı.

Geçtiğimiz hafta da Watch Dogs’ın Ubisoft şirket tarihinin daha önceki oyunlarına kıyasla ilk 24 saat içinde daha fazla kopya sattığını açıklanmıştı. İşte Ubisoft’un attığı tweet:

 

ubi-wd



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!