-->
Sony PlayStation Gran Turismo 6 yeni güncellemesiyle oyunseverlere daha çok seçenek sunuyor

PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo serisinin son halkası olan GT6™’nın 1.09 güncellemesi yayınlandı. Yeni güncellemeyle gelen yeni arabalar, pist ve parkur alanlarının yanı sıra eklenen özelliklerle daha fazla seçenek sunan Gran Turismo 6 ile oyunseverler heyecanlı anlar yaşayacak. PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo serisinin yaratıcısı Polyphony Digital Inc, Gran Turismo6 oyunu için yeni bir […]

24.06.2014 | ulasufuk

PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo serisinin son halkası olan GT6™’nın 1.09 güncellemesi yayınlandı.

Yeni güncellemeyle gelen yeni arabalar, pist ve parkur alanlarının yanı sıra eklenen özelliklerle daha fazla seçenek sunan Gran Turismo 6 ile oyunseverler heyecanlı anlar yaşayacak.

PlayStation’ın en çok satan Gran Turismo serisinin yaratıcısı Polyphony Digital Inc, Gran Turismo6 oyunu için yeni bir güncelleme sunuyor. Güncelleme, PolyPhony’nin vizyonu ve dünyanın dört bir yanına yayılmış çok sayıdaki Gran Turismo hayranından alınan geri bildirimler çerçevesinde GT6™’nın geçirdiği evrimdeki en son halkayı oluşturuyor. 1.09 güncellemesi ile getirilen özellikler, gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo6 tutkunlarına heyecanlı anlar yaşatacak.

Vision Gran Turismo

“Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo” yayınlandı. Volkswagen’in spor GTI felsefesinin DNA’sını miras alan tüm tekerleklerden çekişli dinamik süper arabayı deneyimleyebilirsiniz. Güncellemenin kurulumu yapıldıktan sonra, araba “My Home” seçeneğindeki [CARS] bölümü içindeki [Vision GT] seçeneğinden satın alınabiliyor. Bunun yerine, sadece kısıtlı bir süre için, yeni Seasonal Event içinde bir tur (tur zamanına bakılmaksızın) tamamlayarak da arabayı elde etmek mümkün.

“Volkswagen Vision GT” yarış giysileri de [Racing Gear] seçeneğinin altındaki [Special Outfit] bölümüne eklendi. Giysiler aynı zamanda kısıtlı süre için erişilebilecek sezon etkinliği üzerinden de temin edilebilebiliyor.

Red Bull Ring

Red Bull Ring’in tam pist ve kısa parkur planları da oyuna yeni parkurlar olarak eklendi. Red Bull Ring, uzun düz kısımlara sahip olmakla birlikte bu kısımlar arasında aldatıcı zorlu köşelerin de bulunduğu ultra yüksek hızlı bir pist. Bu zorlu dönüşlerin üstesinden nasıl gelindiği nihai tur sürenizi ciddi şekilde etkiliyor. 2014 yılında, Formula 1 yarışları da 11 yıllık bir aranın ardından bu piste yeniden döndü. Pist eski ile yeninin en iyi yönlerini tam anlamıyla bir araya getiriyor.

Ek Arabalar:

[Dealerships] kısmına GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN ’13, Lexus IS F CCS-R ’11 ve Toyota TS030 Hybrid ’12 eklendi. Arabalara [Recommended Cars] bölümü üzerinden de kolaylıkla erişebilirsiniz.

Fizik Simülasyon Modeli güncellemesi

“Gran Turismo 6”nın fizik simülasyon modeli de güncellendi. Başlıca iyileştirmeler şöyle:

  1. Köşe taşları ve tümseklerin bulunduğu yüzeylerde araba dinamikleri
  2. Tekerlek geometrisindeki değişikliklerin etkisi (ağırlıklı olarak Kamber Açısı)
  3. Arka kısmı ağır arabaların kontrol edilebilirliği

Ayar parçalarının varsayılan ayarları da bu güncellemeye uyacak şekilde düzenlendi.

Arabalarda yapılan ayarlamalar:

Çeşitli Mitsubishi Lancer Evolution X modelleri üzerinde, [Driving Options] içindeki [Active Steering] aktif hale getirildi.

Ek Çevrimdışı Özellik ve Ayarlamalar

– [Datalogger]’a bundan böyle Time Trial etkinliklerin Hızlı Menüsü’nden erişilebiliyor. Ancak, bu şekildeki kullanımlarda özelliklerin bir kısmına ulaşılamayacağına da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Daha detaylı bilgi için çevrimiçi kılavuza bakabilirsiniz.

– Araba ayarlarını ilk durumuna geri getiren bir [Reset to Default] seçeneği de eklendi.

– Sinyalli parkurlarda başlama sinyalleri de aktive edildi.

Ek Çevrimiçi Özellik ve Ayarlamalar

– Etkinliklerin başlangıcını belirten bir pencere ile pist oylaması için geri sayımlar açık lobinin sağ alt köşesine eklendi.

– Hem Drift Rankings hem de Section Time Trials’ta sıralamalar için karşıya yükleme zamanlamaları değiştirildi.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz