-->
Samsung ve Marvel Entertainment Küresel Marka Ortaklıklarını Duyurdu

Mobil teknoloji lideri Samsung ile eğlence sektörünün simgeleşmiş markası Marvel teknoloji ve yaratıcılığın birleştiren bir ortaklığa imza atıyor Samsung Electronics ve Marvel Entertainment gerçekleştirdikleri yeni iş ortaklığı sayesinde film, dijital ürünler ve oyuncakları yaratıcı kampanyalar ile birleştirerek ortak hedef kitlelerini bir araya getiriyor.. İki markanın dünyalarını birleştirecek olan bu ortaklık özel içerikleri, Marvel markalı özel […]

23.06.2014 | ulasufuk

Mobil teknoloji lideri Samsung ile eğlence sektörünün simgeleşmiş markası Marvel teknoloji ve yaratıcılığın birleştiren bir ortaklığa imza atıyor

Samsung Electronics ve Marvel Entertainment gerçekleştirdikleri yeni iş ortaklığı sayesinde film, dijital ürünler ve oyuncakları yaratıcı kampanyalar ile birleştirerek ortak hedef kitlelerini bir araya getiriyor.. İki markanın dünyalarını birleştirecek olan bu ortaklık özel içerikleri, Marvel markalı özel Samsung ürünlerini, etkinlikleri ve sinema filmi entegrasyonlarını da kapsıyor.

Samsung Electronics Mobil İletişim Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Younghee Lee; “Samsung olarak geliştirdiğimiz ürünlere ve bu ürünlerin kullanıcılarına ilişkin öykülerine tutkuyla bağlıyız. Marvel ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık bize sektör lideri mobil görüntüleme teknolojisini vurgulama olanağını da sağlıyor. Marvel’ın olağanüstü eğlence evreninin mümkün kılacağı görsel öykü anlatımı sayesinde, Samsung Galaxy kullanıcıları ürün özelliklerinden en üst düzeyde faydalanabilecekler” dedi.

Marvel’ın Küresel Pazarlama Ortaklıkları Başkan Yardımcısı Bob Sabouni ise; “Marvel kendini takipçilerine birinci sınıf içerikler sunmaya adamış bir şirket ve Samsung’un da yaratıcı öykü anlatımı tutkumuzu paylaştığı ortada. Dünya çapında mobil teknoloji lideri olan bu şirketin olağanüstü ürünleriyle içeriklerimizi hayata geçirebileceğimiz için çok heyecanlıyız!” diye konuştu.


Benzersiz eğlence ve çok özel içerikler

Samsung-Marvel ortaklığıyla sunulan S-Mag uygulaması ile beraber kullanıcılar  Marvel’ın türkçe dijital çizgi roman kütüphanesine erişim sağlayabilecek. Sadece Samsung kullanıcılarına özel SMAG uygulaması sayesinde; Örümcek Adam, Kaptan Amerika, Demir Adam, X-Men gibi birbirinden popüler süper kahramanların çizgi romanları Türkçe olarak okunabilecek. Ayrıca, Samsung kullanıcıları önümüzdeki yıl boyunca gösterime girecek tüm Marvel filmlerinin gösterim öncesi videolarına erken erişim olanağı elde edecekler.

Marvel ve Samsung, ortaklıklarına daha fazla anlam katmak için gerçek dünyada, sayfa üzerinde ve gümüş ekranda heyecan verici yeni ürünler yaratmak üzere birlikte çalışacak. Samsung’un teknolojik yenilikleriyle Marvel’ın yaratıcılığının birleşmesi ile birlikte tüketicilerin mobil cihazların sunabildiği deneyimlere ilişkin algıları yeniden şekillenecek.



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!