-->
Powerpuff Girls’ün Mobil Oyunu iOS ve Android’de

Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın yer aldığı 2D mobil oyun “Powerpuff Girls: “Townsville’in Koruyucuları” artık iOS ve Android cihazlarda. Bu heyecanlı oyunda oyuncular; Mojo Jojo’nun hafıza silen ışınına maruz kalarak hafızalarını kaybeden Powerpuff Girls’e güçlerini yeniden kazanmaları ve günü kurtarmaları için yardım etmek zorundalar. Buttercup olarak başlanan oyunda oyuncuların her kızın eşsiz güçlerine erişim sağlayıp bir […]

27.06.2014 | ulasufuk

Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın yer aldığı 2D mobil oyun “Powerpuff Girls: “Townsville’in Koruyucuları” artık iOS ve Android cihazlarda. Bu heyecanlı oyunda oyuncular; Mojo Jojo’nun hafıza silen ışınına maruz kalarak hafızalarını kaybeden Powerpuff Girls’e güçlerini yeniden kazanmaları ve günü kurtarmaları için yardım etmek zorundalar.

Buttercup olarak başlanan oyunda oyuncuların her kızın eşsiz güçlerine erişim sağlayıp bir robot ordusu içinden sıyrılarak Townsville haritasının yeni bölümlerini açmaları için öncelikle Blossom ve Bubbles’ı kurtarmaları gerekiyor. Savaş ve keşifler süresince oyuncular, büyüyen bir “Metroidvania” tarzı macerayla kayıp Powerpuff Girls güçlerinin anılarını ortaya çıkarmak için dört farklı ortamda kendilerini geliştirebilir, gizlenmiş güncellemeleri bularak yeni beceriler öğrenebilirler.

Mojo Jojo; farklı davranışları, saldırı düzenleri ve becerileri olan fazla sayıda robotu serbest bırakmıştır. Oyuncuların tüm becerilerini dört dev karşılaşma dahil, bu mekanik tehditleri yenmek için kullanmaları gerekmektedir. Hayranlar sevdikleri oyun görünümünü The Powerpuff Girls Special’daki “modern görünüm” veya orijinal dizideki “klasik görünüm” seçenekleri arasından seçebilirler.

The Powerpuff Girls, hayattaki görevleri okula gitmek, suçlarla savaşmak ve seksekte birinci olmak arasında değişen şeker kaplı üç süper kahramana odaklanıyor.

Powerpuff Girls: Townsville’in Koruyucuları mobil oyunu artık iOS, Android/Amazon ve Steam’de.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!