-->
League of Legends Pentakill Şampiyonları Gerçek Bir Müzik Albümüyle Hayranlarının Karşısında!

League of Legends Oyununun İçinde Yer Alan Şampiyonların(karakterlerin) Oluşturduğu Pentakill Grubu Yeni Albümü “Smite and Ignite” İle Metal Müzik Dünyası’na Girdi! Riot Games’in yaratıcısı olduğu League of Legends’ın içerisinde yer alan 5 farklı şampiyonun bir kostüm serisiyle oluşturduğu Pentakill grubu bu defa farklı bir konseptle hayranlarının karşısına çıktı. Oyun içinden çıkan Pentakill grubunun artık bir […]

05.06.2014 | ulasufuk

League of Legends Oyununun İçinde Yer Alan Şampiyonların(karakterlerin) Oluşturduğu Pentakill Grubu Yeni Albümü “Smite and Ignite” İle Metal Müzik Dünyası’na Girdi!

Riot Games’in yaratıcısı olduğu League of Legends’ın içerisinde yer alan 5 farklı şampiyonun bir kostüm serisiyle oluşturduğu Pentakill grubu bu defa farklı bir konseptle hayranlarının karşısına çıktı.

Oyun içinden çıkan Pentakill grubunun artık bir metal müzik albümü var. Smite and Ignite’ın çıkış şarkısı ise ismini oyun içindeki eşyalardan alan ”Lightbringer” oldu. Albümdeki diğer şarkıların sözleri ve isimleri de yine oyun dünyasından geliyor. League of Legends dünyasında klavyede Sona, davulda Olaf, bass gitarda Yorick, vokalde Karthus ve elektro gitarda Mordekaiser şampiyonlarından oluşuyor. Albüm kayıtlarında vokallerde Jorn Lande ve ZP Theart gibi isimlerle çalışıldı.

“Ekeceğini ektin. Şimdi biçme zamanı” sloganıyla çıkan Pentakill grubunun “Smite and Ignite” isimli albümünün içerisinde yer alan birbirinden hızlı 8 parça, özellikle metal müzik dinleyicileri arasında çok konuşulacağa benziyor. Albüme pek çok müzik servisinden ulaşılabiliniyor. Ayrıca tr.pentakillmusic.com adresinden, şarkıları ücretsiz olarak indirebilir ve şarkı sözlerine, müzik kliplerine, grup ve albüm hakkındaki tüm ayrıntılara yine aynı adresten ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!