-->
Doping İnternet Oyunseverleri Diablo III ile Buluşturuyor

Online oyun oynamayı sevenlere Doping İnternetten kaçırılmayacak fırsat. www.doping.com.tr adresinden yeni abonelik yaptıran ya da internetini Doping İnternet’e taşıyan aboneler Diablo III veya Diablo III : Reaper of Souls oyununa ücretsiz sahip oluyor. Türkiye’nin yenilikçi interneti Doping, online dünyada oyun oynamayı sevenlere özel kampanya ile sesleniyor.  Doping İnternet web sitesi üzerinden abonelik başlatan herkes, yılın […]

02.06.2014 | ulasufuk

Online oyun oynamayı sevenlere Doping İnternetten kaçırılmayacak fırsat. www.doping.com.tr adresinden yeni abonelik yaptıran ya da internetini Doping İnternet’e taşıyan aboneler Diablo III veya Diablo III : Reaper of Souls oyununa ücretsiz sahip oluyor.

Türkiye’nin yenilikçi interneti Doping, online dünyada oyun oynamayı sevenlere özel kampanya ile sesleniyor.  Doping İnternet web sitesi üzerinden abonelik başlatan herkes, yılın en fazla beklenen oyunları arasında yer alan Diablo III veya Diablo III: Reaper of Souls oyununa ücretsiz sahip oluyor. Doping İnternet’in yeniliklerle dolu dünyasına dahil olan oyunsever kullanıcılar için geriye sadece oyunun keyfini çıkarmak kalıyor.

Kampanyaya katılmak ya da diğer avantajlı kampanyalardan haberdar olmak için www.doping.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da 0850 333 00 33 numaralı çağrı merkezinden bilgi alınabilir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!