-->
Dark Souls II’ye 3 Yeni DLC Geliyor

FromSoftware ve Bandai Namco, Dark Souls II için üç farklı indirilebilir içeriğin bulunacağı “The Lost Crowns”ı duyurdu. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için bu yaz gelecek The Lost Crowns Trilogy’de, Kral Vendrick bir zamanlar sahip olduğu Crown’u geri kazanmak için oyuncular bir arayışa gönderiliyor. ‘The Lost Crowns’ üçlemesinin çıkış tarihleri ise şöyle: Crown of the […]

05.06.2014 | ulasufuk

FromSoftware ve Bandai Namco, Dark Souls II için üç farklı indirilebilir içeriğin bulunacağı “The Lost Crowns”ı duyurdu.

PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için bu yaz gelecek The Lost Crowns Trilogy’de, Kral Vendrick bir zamanlar sahip olduğu Crown’u geri kazanmak için oyuncular bir arayışa gönderiliyor. ‘The Lost Crowns’ üçlemesinin çıkış tarihleri ise şöyle:

Crown of the Sunken King – Üçlemenin ilk bölümü PC ve Xbox 360 için 22 Temmuz, PS3 için 23 Temmuz’da çıkacak.

Crown of the Old Iron King – Üçlemenin ikinci bölümü  PC ve Xbox 360 için 26 Ağustos, PlayStation 3 için 27 Ağustos’ta çıkış yapacak.

Crown of the Ivory King – Üçlemenin üçüncü ve son bölümü ise PC ve Xbox 360 için 23 Eylül, PlayStation 3 için 24 Eylül’de çıkış yapacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!