-->
Batman Arkham Origins: The Complete Edition Listelendi

Amazon Almanya‘da Batman Arkham Origins: The Complete Edition listelendi. Perakendeciye göre paket PC,PS3 ve Xbox 360 için 21 Ağustos’ta çıkış yapacak. Orijinal oyun ve yayınlanan tüm DLC’leri içerecek Batman Arkham Origins: The Complete Edition, PS3 ve Xbox 360 için EUR 39,95, PC içinse 29,95 fiyat etiketi ile listelenmiş.

25.06.2014 | ulasufuk

Amazon Almanyada Batman Arkham Origins: The Complete Edition listelendi. Perakendeciye göre paket PC,PS3 ve Xbox 360 için 21 Ağustos’ta çıkış yapacak.

Orijinal oyun ve yayınlanan tüm DLC’leri içerecek Batman Arkham Origins: The Complete Edition, PS3 ve Xbox 360 için EUR 39,95, PC içinse 29,95 fiyat etiketi ile listelenmiş.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!