-->
World of Warplanes’in Kara Saldırı Uçağıyla Uçmanın Püf Noktalarını Öğrenin

Yeni eğitim videosu, avantaj noktalarını, gizlenme taktiklerini ve uçakların karaya saldırı özelliklerini açıklığa kavuşturuyor. Wargaming bugün uçak savaşı MMO’su World of Warplanes için hazırladığı yeni eğitim videosunu duyurdu. Uçuş Akademisi video serisinin parçası olan bu rehber, oyuncuların yerdeki hedeflere daha verimli saldırmaları, savaşlarda üstünlük kurabilme ve gizlenme taktikleri gibi yararlı bilgileri ve stratejileri içeriyor. Bu […]

22.05.2014 | ulasufuk

Yeni eğitim videosu, avantaj noktalarını, gizlenme taktiklerini ve uçakların karaya saldırı özelliklerini açıklığa kavuşturuyor.

Wargaming bugün uçak savaşı MMO’su World of Warplanes için hazırladığı yeni eğitim videosunu duyurdu. Uçuş Akademisi video serisinin parçası olan bu rehber, oyuncuların yerdeki hedeflere daha verimli saldırmaları, savaşlarda üstünlük kurabilme ve gizlenme taktikleri gibi yararlı bilgileri ve stratejileri içeriyor.

Bu detaylı eğitim videosu World of Warplanes’deki en tartışmalı savaş tarzı olan kara saldırısının detaylarını anlatırken, hava üstünlüğünü sağlamak için en verimli yöntemleri göstermeye çalışıyor ve bunu pilotların farklı hedefleri vurarak ne kadar avantaj puanı alabileceklerini örnekleyerek yapıyor. Rehber ayrıca gizlenme taktiklerinin detaylarını ve savaşın heyecanında değişikliklere yol açabilecek üstünlük ölçere etkilerini kapsıyor.

World of Warplanes hakkında daha fazla bilgi ve oyuna ücretsiz olarak kayıt olmak için lütfen http://worldofwarplanes.eu adresini ziyaret ediniz.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!