-->
Watch Dogs, İlk Gün Satışlarında Ubisoft Rekoru Kırdı

Ubisoft bugün Watch Dogs’un piyasaya çıkışından itibaren ilk 24 saatteki satışlarıyla firma tarihindeki diğer oyunları geride bıraktığını açıkladı. Oyuncular 2014’ün en çok beklenen ve en iyi eleştiriler alan oyunlarından biri olan Watch Dogs’u oynamak için sabırsızlanıyorlardı. Yayınlanan incelemeler Watch Dogs’un hacklemeye dayalı oynanışını, içeriğin fazlalığını ve açık dünya deneyiminin kesintisiz yapısını ve derinliğini övüyorlar. Dikkat […]

30.05.2014 | ulasufuk

Ubisoft bugün Watch Dogs’un piyasaya çıkışından itibaren ilk 24 saatteki satışlarıyla firma tarihindeki diğer oyunları geride bıraktığını açıkladı.

Oyuncular 2014’ün en çok beklenen ve en iyi eleştiriler alan oyunlarından biri olan Watch Dogs’u oynamak için sabırsızlanıyorlardı. Yayınlanan incelemeler Watch Dogs’un hacklemeye dayalı oynanışını, içeriğin fazlalığını ve açık dünya deneyiminin kesintisiz yapısını ve derinliğini övüyorlar. Dikkat çeken incelemeler arasında şunlar bulunuyor:

  • “Orijinal ve ilgi çekici oynanış, zeki bölüm tasarımları, kendinizi kaptırmanız garanti.” ² – Jeuxvideo.com, 20 üzerinden 18
  • “Devasa, çok çeşitli ve inanılmaz detaylı.” ³ – IGN, 10 üzerinden 8.4
  • “Watch Dogs’un E3 2012’de bu kadar ilgi görmesinin sebebi görünüşü değil, vaat ettikleriydi: ajanlık konseptinin nereye gideceğini ve ne yapacağını seçmekten daha fazlasını sunacağı, açık dünya oyunlarını oynamanın gerçekten farklı bir yolu olacaktı. İster yaya olun, ister direksiyon başına geçin veya kendinizi bir çatışmanın içinde bulun, Watch Dogs vaatlerini yerine getiriyor.” ¹ – Edge, 10 üzerinden 8
  • “Etkileyici.” ⁴– The Escapist, 10 üzerinden 9

Ubisoft’un kurucu ortaklarından, CEO Yves Guillemot Watch Dogs’un erken başarısı hakkında şunları söyledi: “Watch Dogs inanılmaz bir başarı, ekiplerimiz bu oyunu hazırlarken gösterdikleri yaratıcılığın, yeniliklerin ve harcadıkları uzun saatlerin karşılığını aldıkları için gurur duymalılar. Bu kadar çok oyuncunun oyunumuzu keyifle oynuyor olduğunu görmek harika bir duygu ve Watch Dogs yeni bir popüler IP ve eksiksiz bir yeni nesil deneyimi geliştirmenin kodunu kırdığını kesinlikle kanıtlamış oldu.”

Watch Dogs Şikago’da geçiyor ve oyunculara şiddet dolu bir aile trajedisinin ardından adalet arayan zeki hacker Aiden Pearce rolünde oynama imkanı veriyor. Pearce şehrin altyapısını ve şehrin vatandaşlarının önemli bilgilerini kontrol eden Şikago Merkezi İşletim Sistemine (ctOS) sızıyor. Oyun etkileyici görseller ve inanılmaz derecede sarıcı bir dünya sunmak için yeni Disrupt oyun motorunu kullanıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!