-->
Wargaming İzmirCon 2014’de Oyuncularla Buluştu

Wargaming, sevilen oyunları World of Tanks ve World of Warplanes’i İzmirCon’da oyuncularla buluştu. Türkiye’nin en ünlü alt kültür etkinliklerinden birisi olan ve 12’ncisi düzenlenen İzmirCon’da bu sene de çeşitli alt kültür ve oyuncu toplulukları bir araya geldi. 3-4 Mayıs tarihlerinde İzmir Tepekule Sergi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Wargaming, oyuncuları World of Tanks ve World of Warplanes […]

13.05.2014 | ulasufuk

Wargaming, sevilen oyunları World of Tanks ve World of Warplanes’i İzmirCon’da oyuncularla buluştu.

Türkiye’nin en ünlü alt kültür etkinliklerinden birisi olan ve 12’ncisi düzenlenen İzmirCon’da bu sene de çeşitli alt kültür ve oyuncu toplulukları bir araya geldi.

3-4 Mayıs tarihlerinde İzmir Tepekule Sergi ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Wargaming, oyuncuları World of Tanks ve World of Warplanes oyunlarıyla buluşturdu. İzmirCon’a alt kültür topluluklarından katılımcıların ilgisi büyüktü ve açılan stantlar, farklı oyuncu topluluklarının bir araya gelmesini sağladı.

Wargaming Türkiye Topluluk Takımı’ndan Ishtara’nın da yer aldığı ve oyuncularla buluşup onlarla keyifli vakit geçirdiği etkinlikte oyuncular, World of Tanks’in bütün tanklarını ve World of Warplanes’i deneme fırsatı buldular.

İzmirCon ile beraber oyuncular hem alt kültür etkinliklerine katılma fırsatı hem de Wargaming oyunlarını deneme şansı yakaladılar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!