-->
The Evil Within Ekim Ayına Ertelendi

Bethesda Softworks, 29 Ağustos’ta çıkış yapması beklenen The Evil Within’in ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için 21 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 23 Ekim’de Avustralya’da, 24 Ekim’de de Avrupa’da çıkış yapacak. Shinji Mikami ve Tango Gameworks, oyunu daha iyi bir şekilde sunmak için ek süre istediklerini belirtti. Ayrıca The […]

27.05.2014 | ulasufuk

Bethesda Softworks, 29 Ağustos’ta çıkış yapması beklenen The Evil Within’in ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için 21 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 23 Ekim’de Avustralya’da, 24 Ekim’de de Avrupa’da çıkış yapacak.

Shinji Mikami ve Tango Gameworks, oyunu daha iyi bir şekilde sunmak için ek süre istediklerini belirtti. Ayrıca The Evil Within’i ön siparişle alan oyun içi ek öğelere sahip olacakları ‘The Fighting Chance Pack’ isimli pakete ücretsiz sahip olacaklar.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!