-->
PaybyMe Kartınızla Artık Knight Online’da da Harcama Yapabilirsiniz

PaybyMe, PaybyMe Kart Kullanım Platformuna Knight Online’la Bilinen NTT Game’i Ekledi Tüm dünyada her ay 200 binden fazla aktif kullanıcısı olmasının yanında, Türkiye’de yaklaşık 20 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip, gelmiş geçmiş en büyük Free2Play çevrimiçi oyun Knight Online’ın yayıncısı NTT Game ile PaybyMe arasında yapılan işbirliği sonucunda, artık PaybyMe Kart ile Knight Online’da harcama yapılabilecek. […]

28.05.2014 | ulasufuk

PaybyMe, PaybyMe Kart Kullanım Platformuna Knight Online’la Bilinen NTT Game’i Ekledi

Tüm dünyada her ay 200 binden fazla aktif kullanıcısı olmasının yanında, Türkiye’de yaklaşık 20 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip, gelmiş geçmiş en büyük Free2Play çevrimiçi oyun Knight Online’ın yayıncısı NTT Game ile PaybyMe arasında yapılan işbirliği sonucunda, artık PaybyMe Kart ile Knight Online’da harcama yapılabilecek.

NTT Game – Knight Online oyun içi N-Point satın alma seçenekleri hakkında detaylı bilgi için:

http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?95088-%C4%B0ki-Yeni-%C3%96deme-Se%C3%A7ene%C4%9Fi#axzz32GMrlaXZ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!