-->
Microsoft, Games With Gold ile Haziran Ayında Beş Oyun Sunacak

Microsoft, ücretsiz oyun servisi Games with Gold’un birinci yılını kutlamak için Haziran ayında Xbox 360’a üç oyun birden sunacak. Xbox 360’ın yanı sıra Haziran ayında Xbox One’a gelecek ücretsiz iki oyunla yeni nesile de geçilmiş olacak. Games with Gold ile gelecek ay Gold aboneleri için ücretsiz olacak Xbox 360 oyunları From Software’den Dark Souls, Ska […]

14.05.2014 | ulasufuk

Microsoft, ücretsiz oyun servisi Games with Gold’un birinci yılını kutlamak için Haziran ayında Xbox 360’a üç oyun birden sunacak. Xbox 360’ın yanı sıra Haziran ayında Xbox One’a gelecek ücretsiz iki oyunla yeni nesile de geçilmiş olacak.

Games with Gold ile gelecek ay Gold aboneleri için ücretsiz olacak Xbox 360 oyunları From Software’den Dark Souls, Ska Studios’dan Charlie Murder ve Capcom’dan Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Xbox One oyunları ise Max: Curse of the Brotherhood ve Halo: Spartan Assault.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!