-->
LG G3 dünya ile aynı anda İstanbul’da tanıtıldı

LG Electronics,merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3’ün tanıtımını New York, Londra, San Fransisco, Seul ve Singapur ile eş zamanlı olarak İstanbul Grand Tarabya Otel’degerçekleştirdi. Son teknolojisinin yanında ergonomik tasarımı ve kullanımkolaylığı da sunan LG G3, pratik özellikleriyle tüketicileri ‘Akıllı Sadelik’kavramıyla tanıştırıyor. LG Electronics, akıllı telefon dünyasına sunduğu en son ürünü LG G3’ün tanıtımını düzenlediği […]

28.05.2014 | ulasufuk

LG Electronics,merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3’ün tanıtımını New York, Londra, San Fransisco, Seul ve Singapur ile eş zamanlı olarak İstanbul Grand Tarabya Otel’degerçekleştirdi. Son teknolojisinin yanında ergonomik tasarımı ve kullanımkolaylığı da sunan LG G3, pratik özellikleriyle tüketicileri ‘Akıllı Sadelik’kavramıyla tanıştırıyor.

LG Electronics, akıllı telefon dünyasına sunduğu en son ürünü LG G3’ün tanıtımını düzenlediği bir basın toplantısı ile gerçekleştirdi. ‘Senden Öğreniyorum’ konseptinde ‘Akıllı Sadelik’ yaklaşımıyla geliştirilen LG G3, akıllı telefon standartlarına yeni bir boyut getiriyor. LGG3, 5.5 inç’lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı ile yeni bir çığır açıyor.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho akıllı telefon devrinin son yıllarda ciddi bir ivme kazandığını belirterek: “Dokuz ay önce LGG2’yi tüketici ile buluşturduğumuzdan bu yana büyük bir başarı elde ettik.Şimdi ise onun varisi yeni amiral gemimiz G3’ün akıllı sadeliği ile daha fazla kitleye ulaşarak dünyada da üç büyük oyuncudan biri olacağız.”dedi.

LG Electronics MEA (Middle EastAfrica-Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi Başkanı Kevin Cha, Türkiye’nin bölgedeki en büyük ülkelerden biri olduğunu ve teknoloji potansiyeliyle diğerlerine örnek olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Akıllı telefon kullanıcılarının beklentileri bizim için büyük önem taşıyor. LG G3’ü geliştirirken de yine kullanıcılarımızı düşünerek daha da sade bir kullanım sunduk. Böylelikle, enkolay ve en iyi teknolojiyi tüketicilerimizle buluşturarak sektöre yine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyoruz.”

LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise G3 ile ilgili yaptığı sunumda G3’ün, LG’nin ‘Senden Öğreniyorum’ yaklaşımındaki zirve noktası olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Amiral gemimiz niteliğindeki bu telefonun tasarımında çok önemli bir tüketici anlayışını göz önünde bulundurduk ve insanların ileri teknolojiyi ancak kullanımı kolaysa ve günlük yaşamlarına çok net bir kazanım sunuyorsa istediklerini belirledik. Bunun sonucu olarak,akıllıca sadeleştirilmiş kullanıcı deneyimini ve en son teknolojimizi LG G3’te buluşturduk.”

Tüketiciler, LG G3’ü 9 Haziran –4 Temmuz tarihleri arasında Kanyon’da deneyimleme fırsatı da bulacak. LG G3 için özel olarak hazırlanan alanda telefonun tüm özellikleri detaylı olarak tanıtılacak.

 
lg-g3-telefon
 

Akıllı telefonlarda yepyeni bir kavram ‘Akıllı Sadelik’

‘Senden Öğreniyorum’ konsepti ile sadeliğe yeni bir boyut kazandıran LG G3, benzerlerinde olmayan kullanım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice(Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Öyle ki bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda sizi şemsiye almanız konusunda bile uyarabiliyor.

Akıllı Güvenlik özelliği ise önemli ve gizli dosyaları korumak ve paylaşılmasını engellemek amacıyla geliştirildi. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümünde belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Content Lock ise,telefonu bilgisayara bağlandığınızda devreye girerek kişisel dosyaları güvenli bir şekilde gizli tutuyor. Diğer önemli özelliklerinden olan Kill Switch ise,herhangi bir hırsızlık olayında G3 sahibinin telefonunu uzaktan kullanım dışı bırakabilmesini sağlıyor.

Benzersiz görüntü kalitesi

Nefes kesen 538 ppi piksel QuadHD ile LG G3, 5.5 inçlik ekranı ve inceliği ile kullanım rahatlığını en üst seviyeye taşıyor. Öte yandan LG G3’ün 3,000mAh çıkarılabilir pili en büyük yeniliklerinden biri. Pili sayesinde LG G3, tüm gün boyunca kesintisiz kullanıma olanak tanıyor.

Unutulmaz anları yakalamak için…  

Gelişmiş 13 MP OISkamerası Laser Auto Focus ile tüm özel anları ölümsüz kılarken, az ışıkta bileLaser Beam mesafeyi ölçerek mükemmel bir şekilde anı yakalamaya olanak tanıyor.Kullanıcı telefonu tutarken LG G3, odağı koruyor ve böylece fotoğraflardaki bulanıklık azalıyor, videolarda da daha az titreşim oluyor.

‘Selfie’de bir ilk!

LG G3’ün 2.1 MP ön kamerası ile size daha net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı da sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. LG G3 işte bu eşsiz kolay kullanımı ile de yine bir ilke daha imza atıyor.

Ergonomik tasarım

İnce yapısı ve ergonomik tasarımı ile tek elle sorunsuz bir kullanım sunan G3, LG’nin tasarım harikası ‘SihirliTuşu’ ile birleşerek üstün bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LGG3’ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3, metalik siyah, parlak altın,  ipeksi beyaz, menekşe moru ve bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak.

Stil sahibi aksesuarlar

Yeni dış tasarım ve grafikleri ile minimalist bir kullanıcı ara yüzünü benimseyen LG G3’ün dairesel motif ve eşsiz görsel tasarımı ise LG’nin logo ve kimliğini yansıtır nitelikte. QuickCircle Kılıfı beş farklı renkte olup, kapağını açmadan mesaj yazma, müzik dinleme ve fotoğraf kamerasını kullanma gibi birçok uygulamaya rahatlıkla ulaşabilme özelliği sağlıyor. LG Tone Infinim (HBS-900)Bluetooth kulaklık ise, standartların ötesinde bir ses kalitesi sunuyor. Tone Infinim aynı zamanda, telefon çalarken açmadan önce kimin aradığını söylüyor. Wireless Charger (Kablosuz şarj cihazı), kompakt ve kolay taşınabilir bir özelliğe sahip.

 Teknik Detaylar:

İşlemci:Qualcomm Snapdragon™ 801 (2.5GHz Quad-Core)

Görüntü: 5.5 inç Quad HD IPS (2560 x1440, 538ppi)

Hafıza: 16/32 GBeMMC ROM / 2/3GB DDR3RAM / microSD slot (128GBmax)

Kamera: Arka13.0MP with OIS+ and Laser Auto Focus / Ön 2.1MP

Pil: 3,000mAh(removable)

İşletim Sistemi:Android 4.4.2 KitKat

Boyut: 146.3 x74.6 x 8.9mm

Ağırlık: 149g

Network: 4G /LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

Bağlantı: Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,

SlimPort,A-GPS/Glonass, USB 2.0

ŸRenk: Metalik Siyah,Parlak Altın, İpeksi Beyaz, Menekşe Moru ve Bordo



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!