-->
Evolve’un Çıkış Tarihi Açıklandı: Av 21 Ekim 2014’te Başlıyor

#4v1 hashtag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılın 2K ve işbirliğine dayalı shooter klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios bugün yeni çokluoyuncu shooter deneyimi Evolve™’un Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için tüm dünyada 21 Ekim 2014 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu. Evolve oyuncu kontrolündeki tek bir yaratığa karşı […]

23.05.2014 | ulasufuk

#4v1 hashtag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılın

2K ve işbirliğine dayalı shooter klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios bugün yeni çokluoyuncu shooter deneyimi Evolve™’un Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için tüm dünyada 21 Ekim 2014 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu.

Evolve oyuncu kontrolündeki tek bir yaratığa karşı mücadele verecek dört avcıdan oluşan takım ile işbirliği ve rekabete dayalı çokluoyuncu deneyimlerini ustaca birleştirecek. Uzak gelecekteki bir uzaylı gezegeninde geçen oyunda oyuncular avlarını adrenalin dolu 4’e 1 maçlarda haklamaya çalışacaklar. Evolve’da birçok yaratık, avcı, oyun modu ve harita bulunacak ve oyunculara inanılmaz bir oynanış çeşitliliği ve neredeyse sınırsız tekrarlanabilirlik sunulacak.

Evolve 10-12 Haziran tarihleri arasında E3’te 2K’nın Los Angeles Fuar Merkezinin Güney Salonunda bulunan standında (#1301) oynanabilir olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!