-->
Watch_Dogs’ın İlk İncelemesi Sahte Çıktı, Ubisoft’tan Uyarı

Watch_Dogs’ın Wccf Tech isimli site tarafından gelen ilk incelemesi sahte çıktı. Watch_Dogs’ın resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile Ubisoft oyunseverleri uyardı. “Hackerların sistemlerine sızmak ve Watch_Dogs ile ilgili sahte değerlendirmeleri göndermeye çalıştılar fakat tüm geçerli yorumlar 27 Mayıs itibari ile ortaya çıkacak” dedi. İşte o tweet:

18.05.2014 | ulasufuk

Watch_Dogs’ın Wccf Tech isimli site tarafından gelen ilk incelemesi sahte çıktı. Watch_Dogs’ın resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile Ubisoft oyunseverleri uyardı.

“Hackerların sistemlerine sızmak ve Watch_Dogs ile ilgili sahte değerlendirmeleri göndermeye çalıştılar fakat tüm geçerli yorumlar 27 Mayıs itibari ile ortaya çıkacak” dedi. İşte o tweet:

watch-dogs



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!