-->
2014 Wargaming.net Ligi’nin İlk Sezonu Başlıyor

5 bölge 2.5 Milyon $’lık Ödül Havuzu İçin Savaşacak Wargaming bugün 2,5 milyon $’lık ödül havuzuna sahip 2014 Wargaming.net Ligi’nin bir grup bölgede resmi olarak başladığını duyurdu. Şirket, 2014 yılında e-Spor tanıtımlarına tam 10 milyon $’lık bir yatırım yapmayı hedefliyor. Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika e-Sporlar Direktörü Mohamed Fadl: “Polonya’nın Varşova kentindeki Büyük Finallerde tüm […]

06.05.2014 | ulasufuk

5 bölge 2.5 Milyon $’lık Ödül Havuzu İçin Savaşacak

Wargaming bugün 2,5 milyon $’lık ödül havuzuna sahip 2014 Wargaming.net Ligi’nin bir grup bölgede resmi olarak başladığını duyurdu. Şirket, 2014 yılında e-Spor tanıtımlarına tam 10 milyon $’lık bir yatırım yapmayı hedefliyor.

Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika e-Sporlar Direktörü Mohamed Fadl: “Polonya’nın Varşova kentindeki Büyük Finallerde tüm dünyadan oyuncularda tutkuyu, heyecanı ve kendini World of Tanks’e adamışlığı gördük.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “2014 aktivitelerinin ilk sezonunun başlamasıyla bir kez daha dünyadaki en iyi World of Tanks oyuncusu ünvanını almak için savaşan çok yetenekli oyuncuları göreceğiz ve aksiyonun şekillenişini görmek için sabırsızlanıyoruz.

İlk sezonda dünyanın beş hayati bölgesi olan Bağımsız Devletler Topluluğu, Avrupa Birliği, Kuzey Amerika, Çin ve Asya’dan katılımcılar World of Tanks üstünlüğü için savaşacaklar. Geçen seneden farklı olarak, Asya bölgesi Kuzey Koreli oyuncuları da bünyesinde barındıracak ve izleyicilerin katılımıyla daha güçlü bir çekişme yaşanacak.

Aşağıda, Sezon 1’in bölgelere göre resmi başlangıç tarihlerini görebilirsiniz.

•          Asya (Kore dahil) – 10 Mayıs

•          Avrupa Birliği – 12 Mayıs

•          Kuzey Amerika – 12 Mayıs

•          Bağımsız Devletler Topluluğu – 19 Mayıs

•          Çin – 26 Mayıs

Wargaming.net Ligi hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://eu.wgleague.net/en/ adresini ziyaret ediniz.

Wargaming.net Ligi Hakkında

Wargaming.net Ligi, bir taraftan profesyonel olmayan oyunculara çekişmeli bir oyun ortamı sunarken diğer yandan sibersporculara öne çıkmaları, profesyonel olmaları ve eSpor efsanesi haline gelmelerini sağlayabilecek bir eSpor ligidir. Bunun yanında dünya çapındaki izleyicilere ilgi uyandıran, kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

Resmi Web Sitesi:

http://eu.wgleague.net/en/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!